Schoolfeestnieuws in het kort (7)

Schoolfeestnieuws in het kort

– Vandaag zijn de eerste kermisattracties gearriveerd op het Schoolfeestplein. De exploitanten en bouwers zijn in de stromende regen gestart met de opbouw. Morgen en overmorgen volgen er meer. Hoogtepunten moeten dit jaar de Tornado en No Limit worden. In laatstgenoemde attractie worden acht mensen tegelijk 40 meter de lucht in geslingerd.

– De kinderen van de Goorse basisscholen kriigen op school allemaal vier kermisbonnen en nog eens vier als ze ook met de kinderoptocht meedoen. Kinderen die niet op één van de Goorse basisscholen zitten, ontvangen thuis in de brievenbus een envelop met 4 kermisbonnen. Wie de bonnen overmorgen nog niet heeft ontvangen hebben kan een mail sturen naar moc.tseefloohcsnull@nennobsimrek.

– De weergoden lijken Goor goed gezind dit jaar. Buienradar voorspelt vooral komende donderdag en vrijdag warme dagen met temperaturen van 27 en 28 graden. Er zou wel een onweersbui over kunnen trekken. Op zaterdag en zondag is het droog aldus de deskundigen met temperaturen rond de 20 graden.