Meeste omwonenden vijver hekelen nachtelijk visverbod

Omwonenden van de retentievijver in de Kloosterlaan zijn een poster-actie gestart tegen de beslissing van de gemeente Hof van Twente om een verbod op nachtvissen in te stellen voor deze vijver. De buurtbewoners vinden het verbod kolder en vrezen dat de klagers nu ook gaan proberen om het vissen overdag en andere activiteiten op en in de vijver tegen te gaan. “Er zijn er in de hele omgeving maar twee op tegen” zegt Paul Reef die zelf in de van Coeverdenstraat bij de vijver woont en de poster-actie is gestart. “Wij worden nu ook gerekend tot de klagende omwonenden en dat willen we helemaal niet. Die vijver brengt juist gezelligheid en leven in de brouwerij. Ik moet er niet aan denken dat er straks ook niet meer mag worden gevaren, gezwommen of geschaatst.”

Visverbodnee

Gerelateerde berichten

  • Nachtvissers mogelijk weer welkom bij Heeckerenvijver5 augustus 2016 Nachtvissers mogelijk weer welkom bij Heeckerenvijver Er is een gerede kans dat er 's nachts toch weer gevist mag worden aan de Heeckeren-vijver. Burgemeester Nauta stelde half juni een verbod in op het nachtelijk hengelen in de […]
  • Nachtvissen in retentievijver Kloosterlaan verboden18 juni 2016 Nachtvissen in retentievijver Kloosterlaan verboden Het is vanaf nu verboden om ‘s nachts te vissen in de retentievijver aan de Kloosterlaan. Dit heeft het college van B&W besloten na klachten van omwonenden over overlast van […]
  • Strijd om visvijver laait weer op25 oktober 2016 Strijd om visvijver laait weer op Een grote bouwlamp vanuit de tuin van omwonende Goorhuis leidde gisteravond een nieuwe episode in, in de strijd om de retentie-vijver aan de Kloosterlaan. Daar is op zijn verzoek een […]
  • Metamorfose bij Herfstzon30 augustus 2018 Metamorfose bij Herfstzon Woon-zorgcentrum Herfstzon, midden in Goor heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan. Zo zijn de keukens en huiskamers allemaal onder handen genomen en zijn het nu gezellige […]
  • Goorse Thijs naast Koninklijke koets16 september 2014 Goorse Thijs naast Koninklijke koets Een bijzondere dag voor de Goorse hoefsmid Thijs Reef. Hij is uitverkoren om vandaag mee te lopen in de Koninklijke stoet in het kader van Prinsjesdag. Hij vergezelt de koetsen en paarden […]