Gestolen OAD-bus is terecht

De OAD-bus die gisteren werd gestolen in het Italiaanse Verona is terug. Een in Verona woonachtige Nederlandse vrouw traceerde bus in een dorpje vlakbij de stad en vond het opvallend dat de bus met een Nederlands kenteken in een steegje stond geparkeerd. De bestickering was weggehaald. Bij thuiskomst zag ze op Facebook dat er een OAD-bus vermist was waarop ze direct aan de bel trok. “Fantastisch, dat is de kracht van social media.” aldus OAD-directeur Frans Schuitemaker. “Het bericht van de vermissing is massaal gedeeld en dan is dit het resultaat.” De bus heeft volgens Schuitemaker wel schade opgelopen. “De bestickering is er dus af en er is een boordcomputer uitgesloopt. Ook is er een Tom Tom weg.” De touringcar is nu onderweg naar Goor waar de bus zal worden gerepareerd. De Amerikaanse toeristen, die tot gisteren in de bus zaten, hadden al vervangend vervoer. De dieven zijn nog wel spoorloos.

OADBusdonkeritalie (2)Foto: Frans Schuitemaker via Twitter

Gerelateerde berichten

  • Schuitemaker weg bij OAD26 april 2018 Schuitemaker weg bij OAD Frans Schuitemaker vertrekt bij OAD. De Goorse directeur moet het veld ruimen na de overname door Havi. Die fusie werd eerder deze week bekend. In Dagblad Tubantia zegt Schuitemaker dat […]
  • OAD-bus gestolen in Italiaanse Verona20 juni 2016 OAD-bus gestolen in Italiaanse Verona Veel Goorse bedrijven zijn de laatste periode slachtoffer geworden van inbraken én nu voegt ook de OAD zich bij de lijst ongelukkigen. De Goorse busmaatschappij werd vanochtend in Verona […]
  • OAD in zee met Telegraaf Media Group22 februari 2015 OAD in zee met Telegraaf Media Group De Goorse vervoerder OAD gaat in zee met de grote Telegraaf Media Groep (TMG). Om het reisaanbod onder de aandacht van een groot en gevarieerd publiek te brengen zullen er regelmatig […]
  • Frans Schuitemaker op TV Oost19 oktober 2014 Frans Schuitemaker op TV Oost De Goorse ondernemer Frans Schuitemaker is vandaag te zien in het programma 'Stand van Zaken' op TV Oost. Hij wordt in dat zakelijk magazine aan de tand gevoeld door Jan Medendorp. […]
  • Spanninga zevende op EK BMX11 juli 2016 Spanninga zevende op EK BMX Kevin Spanninga is dit weekeinde als zevende geëindigd tijdens het Europees Kampioenschap BMX in het Italiaanse Verona. De Goorse fietscrosser liet daarmee zien in zijn klasse tot de […]