Schoolfeestnieuws in het kort (8)

Schoolfeestnieuws in het kort

– Carl Wittrock is dit jaar uitverkoren om de prijzen uit te reiken na afloop van de allegorische optocht komende zondag. De Goorse Maestro werd twee jaar geleden nog geridderd in de Schoolfeesttent en is jaarlijks actief op het grote podium als dirigent en geestelijk vader van het Familiespektakel met Apollo op zaterdagmiddag.

– De vrijwilligerscommissie van het Schoolfeestbestuur is nog op zoek naar mensen die willen helpen achter bar. Er is met name op donderdagavond tussen 23.00 uur en 01.00 uur nog een tekort aan tappers. Ook op vrijdag, zaterdag en zondag zijn er nog plekken achter de bar vrij, met name aan het einde van de avond. Wie wil helpen kan een mail sturen naar moc.tseefloohcsnull@regilliwjirv.

– Het School en Volksfeest is voor diverse winkeliers en bedrijven reden voor winkelacties. Zo verloot het Kozijncentrum maar liefst vijftig penningen via een Facebookactie. Andere ondernemers besluiten tot een transformatie van de etalage. Met name woonwinkel Koster heeft al jaren patent op een mooie Schoolfeest-uitstraling in de Kerkstraat.