Schoolfeestnieuws in het kort (9)

Schoolfeestnieuws in het kort

– Het uur U nadert. De aftrap van het School- en Volksfeest is bijna daar. De receptie voor 65-plussers is vanmiddag het startschot van de 141ste uitgave van ons volksfeest. Om met name de ouderen alvast in de stemming te laten komen heeft Stephan Kuipers deze exclusieve beelden van het Tentoptreden van het Twente Combo online gezet.

– De Elastiekenkoers is inmiddels ook onlosmakelijk verbonden aan het Schoolfeest. Morgen beleeft de wielerkoers haar laatste editie. Het geld dat dit jaar wordt ingezameld gaat naar de zorgboerderijen in Goor en omgeving. De finish is morgen als te doen gebruikelijk bij De Smidse. Bekijk hier een vooruitblik met initiatiefnemer Martin Hammer.

– Redelijk essentieel voor het welslagen van het Feest der Feesten. De biertanks zijn gearriveerd en klaar voor gebruik. Allereerst tijdens de Seniorenmiddag vandaag. Vorig jaar vloeide er een kleine 50.000 liter bier uit de tanks tijdens de 140e editie van het Schoolfeest. De verwachting is dat dat dit jaar niet minder zal zijn.