Ook Schoolfeestliedjes van Apollonia en Nicky

Naast het nummer ‘Het Lange Schap’ van de Skoolfees Sombrero’s zijn er nog twee Schoolfeestliedjes voor de 141e editie van het Feest der Feesten opgenomen. Apollonia Sligman heeft het nummer ‘Drink’ opgenomen op de wijze van de hit ‘Leef’ van André Hazes junior. Dat is via deze LINK te beluisteren. Ook Nicky Harperink van de wagenbouwgroep Dom Vedan heeft een lied opgenomen. Dit in het kader van het feit dat hij en zijn vader en moeder in gezamenlijkheid al 100 jaar met de optocht meedoen. Dit lied heet Skoolfeest in Goor.

ApolloniasligmanApollonia Sligman

Gerelateerde berichten

  • Nick ‘Dom vedan’ Harperink 25 jaar25 januari 2022 Nick ‘Dom vedan’ Harperink 25 jaar Hij is samen met vader Johan Harperink de belichaming van de Goorse wagenbouwgroep 'Dom vedan' en een bekend gezicht in het Goorse. Vandaag viert hij zijn 25e verjaardag en dat mag […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)26 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (6) * De wagenbouwers van Harperink (Dom Vedan) laten zich ondanks het ontbreken van de Allegorische Optocht niet onbetuigd. Zij hebben negen borden geplaatst in Goor op verschillende […]
  • Schoolfeestles voor nieuwe Gorenaren8 juni 2016 Schoolfeestles voor nieuwe Gorenaren Een bijzondere les voor de cursisten op het ROC in één van de lokalen in De Reggehof vandaag. De statushouders en vluchtelingen die daar onder meer Nederlandse les volgen stelden meermaals […]
  • Henk Sligman overleden12 maart 2015 Henk Sligman overleden Geheel onverwacht is gisterochtend Henk Sligman overleden. De goedlachse Gorenaar was een graag gezien- en actief lid van de Goorse gemeenschap. Sligman was tot in het jaar 2009 […]
  • Kindervoorstelling Schoolfeest: Spanning, sensatie en feest23 juni 2022 Kindervoorstelling Schoolfeest: Spanning, sensatie en feest De kinderen van de Goorse basisscholen hadden beleefden vanochtend een enorm enerverende kindervoorstelling waarin van alles gebeurde en waarin ook vooral feest werd gevierd. Vorig jaar […]