Ook Schoolfeestliedjes van Apollonia en Nicky

Naast het nummer ‘Het Lange Schap’ van de Skoolfees Sombrero’s zijn er nog twee Schoolfeestliedjes voor de 141e editie van het Feest der Feesten opgenomen. Apollonia Sligman heeft het nummer ‘Drink’ opgenomen op de wijze van de hit ‘Leef’ van André Hazes junior. Dat is via deze LINK te beluisteren. Ook Nicky Harperink van de wagenbouwgroep Dom Vedan heeft een lied opgenomen. Dit in het kader van het feit dat hij en zijn vader en moeder in gezamenlijkheid al 100 jaar met de optocht meedoen. Dit lied heet Skoolfeest in Goor.

ApolloniasligmanApollonia Sligman

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestles voor nieuwe Gorenaren8 juni 2016 Schoolfeestles voor nieuwe Gorenaren Een bijzondere les voor de cursisten op het ROC in één van de lokalen in De Reggehof vandaag. De statushouders en vluchtelingen die daar onder meer Nederlandse les volgen stelden meermaals […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Henk Sligman overleden12 maart 2015 Henk Sligman overleden Geheel onverwacht is gisterochtend Henk Sligman overleden. De goedlachse Gorenaar was een graag gezien- en actief lid van de Goorse gemeenschap. Sligman was tot in het jaar 2009 […]
  • Schoolfeestactie van wagenbouwers Dom Vedan22 februari 2021 Schoolfeestactie van wagenbouwers Dom Vedan Onder de noemer ‘Hieropan met dat Goorse Schoolfeest!’ organiseert de Goorse wagenbouw-groep Dom Vedan een actie in aanloop naar het School en Volksfeest dat naar alle waarschijnlijkheid […]
  • John West bij Café Johny’s31 januari 2018 John West bij Café Johny’s Hij werd bekend door zijn topklassering in het programma Bloed, zweet en tranen en is inmiddels een gevierd artiest die alle grote podia aandoet. Komende vrijdagavond is hij te zien en te […]