Oergezellige Seniorenmiddag opening Schoolfeest 2016

De start van editie 141 van het Goorse School en volksfeest was een heerlijke voor de senioren en minder validen. Zij beleefden een oergezellige middag met het smartlappenkoor Ditis Goorus. Er waren tussen 500 en 600 bezoekers in de tent en daarmee werd het aantal van vorig jaar ruim overtroffen. Gezeten aan lange tafels en genietend van een hapje en een drankje beleefden ze veel plezier met het smartlappenkoor Ditis Goorus dat diverse vaderlandse krakers ten gehore bracht zoals Droomland, Malle Babbe, De vrolijke koster, aan de Amsterdamse grachten en De Woonboot. Ook de Goorse nummers werden niet vergeten. Het aloude Schoolfeest Drinklied werd luidkeels meegezongen evenals de afsluiter, het Goors Victorie. Morgen is de Tente overdag het domein van de Goorse basisschool-kinderen. Morgenavond is de ‘Goorse Avond’ met de lokale helden van Fat Skool & the Wild Hens.

Seniorenmiddag6

Seniorenmiddag3

Seniorenmiddag2

Seniorenmiddag1

Later op onze Schoolfeestfotosite een uitgebreide fotoreportage. Op onze Facebooksite een filmpje van het afsluitende Goors Victorie.

 

Gerelateerde berichten

  • De vlag kan uit !10 mei 2018 De vlag kan uit ! Het is vandaag, op deze Hemelvaartsdag de 10e mei, nog  'zes wekke'  tot aan het begin van het School en Volksfeest en dat is voor veel Gorenaren het sein om de gele Schoolfeestvlag uit te […]
  • Goorse senioren onderweg…16 mei 2019 Goorse senioren onderweg… Ze gaan er weer een mooie dag van maken met elkaar. Ruim 300 Goorse senioren zijn vanochtend om 09:00 uur vertrokken voor de jaarlijkse Seniorentocht van het School- en Volksfeest, […]
  • De Schoolfeestvlag kan morgen uit !12 mei 2020 De Schoolfeestvlag kan morgen uit ! Het Feest der Feesten gaat dan niet door, toch roept de organiserende stichting School- en Volksfeest eenieder in Goor op, om de gele Schoolfeestvlag vanaf morgen uit te hangen. Dan is […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Hitte spelbreker Seniorenmiddag Schoolfeest23 juni 2019 Hitte spelbreker Seniorenmiddag Schoolfeest De verwachte hitte heeft nu al zijn weerslag op het School- en Volksfeest. Er is definitief een streep getrokken door de Seniorenmiddag op woensdag. Het verplaatsen van het evenement voor […]