Nicole wint Schoolfeestactie columnist Niels

Nicole Lulofs-Boomkamp is de winnaar geworden van het zakje Schoolfeestpenningen ter waarde van 50 euro. Zij deed mee, met succes mee, aan de deel, win en like-actie van Goorsnieuws-columnist Niels Kremers op Facebook. Ze zal morgenavond in de Schoolfeesttent haar prijs in ontvangst kunnen nemen. De Goorse stukjesschrijver zal ook een artikel maken over het School en Volksfeest van de winnares. Kremers roept ook iedereen op om morgenavond in het geel in de Tente te zijn als protest tegen kromme regeltjes van overheden. Daarvoor zijn bij Doors Wide Open speciale t-shirts te koop.

Nielsbanaan

Gerelateerde berichten

  • Columnist lanceert Schoolfeest t-shirt10 juni 2016 Columnist lanceert Schoolfeest t-shirt Niels Kremers, columnist van deze site, heeft steun uit onverwachte hoek gekregen in zijn “Zo krom als een banaan”-actie. De stichting Doors Wide Open, die onder leiding staat van Seine […]
  • D’r an met de lippe…21 juni 2016 D’r an met de lippe… Iemand al een bekeuring gehad op Schoolfeestweide? De plaatselijke bonnenbrigade was er als de kippen bij om op te treden tegen foutparkeerders. Het valt niet mee om daar een plaatsje te […]
  • Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook2 december 2017 Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook Een bijzondere mijlpaal voor deze site op social media. Inmiddels heeft de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl meer dan 5.000 volgers. Op deze pagina worden de berichten die op dé nieuwssite […]
  • #‎pasopmeneerkremerszitookoptwitter22 november 2016 #‎pasopmeneerkremerszitookoptwitter Al jaren ben ik werkzaam in het onderwijs en ik vind dat ik daarmee de mooiste baan van de wereld heb. Ik zie veel overeenkomsten met de leerlingen en mezelf. Allebei moeite hebben met in […]
  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]