Buikspreken, goochelen en zingen op Kinderschoolfeest

De basis-schoolkinderen van de Prins Constantijnschool en ’t Gijmink trapten vanmorgen af voor het kinderfeest in de Schoolfeesttent dat voor hen om 09.00 uur begon. Zij werden vermaakt door entertainer Bart Juwett met zijn show Dolle pret met Bart Juwett. Een mix van Goocheltrucs, buikspreekacts en zang waarbij de kinderen nadrukkelijk worden betrokken bij de show. De artiest die landelijke bekendheid verwierf als AndrĂ© van Duin-imitator en zijn deelname aan de tv-shows Holland’s got talent en Popster, gooide in de Goorse tent ziel en zaligheid in zijn performance die vandaag drie keer wordt opgevoerd. Na de opening volgen De Puntdak en De Wiekslag voor de middagpauze. Vanmiddag zijn de kinderen van De Albatros en de Heeckerenschool in de tent. In totaal zijn er vandaag een kleine 1500 jonge Schoolfeestgangers in de tent.

Kinderschoolfeest8

Kinderschoolfeest7

Kinderschoolfeest6

Kinderschoolfeest5

 

Kinderschoolfeest3

Kinderschoolfeest2

Gerelateerde berichten

  • Vakantie voor Goorse basisschoolleerlingen15 juli 2016 Vakantie voor Goorse basisschoolleerlingen Het is voor veel kinderen de mooiste tijd van het jaar: De grote schoolvakantie. Vandaag zijn de deuren van de Goorse basisscholen op slot gegaan om op maandag 29 augustus de deuren pas […]
  • Kinderen weer naar school in continurooster29 augustus 2016 Kinderen weer naar school in continurooster Na een lange zomervakantie zijn de Goorse kinderen vandaag weer begonnen op de basisscholen. Ook het voortgezet onderwijs op De Waerdenborch zal op deze maandag weer aanvangen. Voor de […]
  • Vier scholen winnaar op schoolvoetbaltoernooi10 april 2019 Vier scholen winnaar op schoolvoetbaltoernooi De Puntdakschool is de winnaar geworden van het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in de categorie groep 7 en 8. De Gijminkschool werd tweede. Bij de jongens uit de groepen 5 en 6 was 't […]
  • De scholen zijn weer begonnen…3 september 2018 De scholen zijn weer begonnen… Het was een lange en veelal warme vakantie voor de Goorse schooljeugd maar aan alles komt een eind. De Goorse basisscholen zijn vanochtend weer begonnen en daarom zijn ook de spandoeken […]
  • Leerkrachten Goorse basisscholen gaan staken18 september 2017 Leerkrachten Goorse basisscholen gaan staken De leerkrachten van de zes Goorse basisscholen leggen op donderdag 5 oktober het werk neer. Ze geven daarmee gehoor aan de oproep van de vakbonden en de actiegoep 'PO in actie' om te […]