Perfecte show op tweede dag Schoolfeest

Na een bomvol Borreluurtje is ook de vrijdagavond van het School- en Volksfeest zeer goed bezocht. Het Heiligdom trok veel Goorse bezoekers, maar de drukte was niet storend. Onder begeleiding van The Perfect Showband, die ook de muzikale omlijsting van het borreluurtje al voor hun rekening namen, werd een mooi feestje gebouwd. “Zij voelen al jaren dit feest aan”, liet een aantal Tentbezoekers weten. Achter in de Tent stonden vooral wat plakkers van het borreluurtje. Zij hebben geen minuut gemist van de tweede dag. Hoewel het nog altijd zeer benauwd was, was het minder drukkend dan donderdag. Vandaag moeten de echte adepten alweer vroeg uit de veren voor de Kinderoptocht, waarna het Familie Festijn begint. Gisteravond nog herbeleven, de fotosite van Goorsnieuws wordt elk moment aangevuld.

Schoolfeestvrijdagfeest

Gerelateerde berichten

  • Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest4 juli 2021 Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest De 5-jarige Steijn Hofhuis is de winnaar geworden van de QR-codewedstrijd van de stichting School en Volksfeest. Kinderen konden tijdens het alternatieve Schoolfeest langs de route van de […]
  • Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent29 januari 2019 Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent De Perfect Showband is terug op de buhne tijdens het Goorse School en Volksfeest, eind juni. De zeskoppige band speelt tijdens het borreluurtje op vrijdagmiddag en zal ook de muziek op […]
  • Optochten opnieuw op Hofstreek TV29 juni 2017 Optochten opnieuw op Hofstreek TV De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen […]
  • Kinderoptocht prooi voor De Puntdak24 juni 2017 Kinderoptocht prooi voor De Puntdak Het blijft een prachtig beeld. Drommen enthousiaste mensen in het centrum van Goor die de deelnemers van de Kinderoptocht aanmoedigen. Ook dit jaar was de Kinderoptocht weer een onverdeeld […]
  • Droomdebuut in de Tent voor PPM Showband24 juni 2017 Droomdebuut in de Tent voor PPM Showband Na de snikhete openingsavond was op de tweede avond uitstekend toeven in de Tent. En de PPM Showband kan terugkijken op een verdienstelijke vuurdoop. De gelauwerde band heeft al nodige […]