Prins Constantijn grote winnaar Kinderoptocht

De Prins Constantijnschool heeft glansrijk de Kinderoptocht 2016 gewonnen. De leerlingen wisten, in een optocht die enigszins door het weer in het water viel, met hun creaties in het thema Egypte zowel de harten van de jury als het publiek te stelen. Massaal namen ze de prijs in ontvangst op het podium in de Tente. Het Gijmink werd tweede, het brons ging naar De Wiekslag. De overige basisscholen delen gezamelijk de vierde plaats. Rondom de prijsuitreiking was er een vrolijke muzikale omlijsting. Vanaf nu is het de beurt aan Apollo tijdens het Familie Festijn.

Kinderoptocht2016

Gerelateerde berichten

  • Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest4 juli 2021 Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest De 5-jarige Steijn Hofhuis is de winnaar geworden van de QR-codewedstrijd van de stichting School en Volksfeest. Kinderen konden tijdens het alternatieve Schoolfeest langs de route van de […]
  • Optochten opnieuw op Hofstreek TV29 juni 2017 Optochten opnieuw op Hofstreek TV De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen […]
  • Kinderoptocht prooi voor De Puntdak24 juni 2017 Kinderoptocht prooi voor De Puntdak Het blijft een prachtig beeld. Drommen enthousiaste mensen in het centrum van Goor die de deelnemers van de Kinderoptocht aanmoedigen. Ook dit jaar was de Kinderoptocht weer een onverdeeld […]
  • Perfecte show op tweede dag Schoolfeest25 juni 2016 Perfecte show op tweede dag Schoolfeest Na een bomvol Borreluurtje is ook de vrijdagavond van het School- en Volksfeest zeer goed bezocht. Het Heiligdom trok veel Goorse bezoekers, maar de drukte was niet storend. Onder […]
  • Schoolfeestbestuur wil meer optochtbezoekers van buiten Goor26 maart 2016 Schoolfeestbestuur wil meer optochtbezoekers van buiten Goor Het bestuur van de stichting School en Volksfeest gaat nadrukkelijk de publiciteit zoeken buiten Goor en de overige kernen in de Hof van Twente om meer bezoekers naar de Goorse optochten […]