Meer dan 50.000 liter Schoolfeestbier vertapt

Er is in het afgelopen Schoolfeestweekeinde meer dan 50.000 liter vertapt. Dat is gebleken uit een eerste evaluatie van het Schoolfeestbestuur gisteravond. Het is voor het eerst sinds jaren dat de grens van 50.000 weer gehaald wordt. In de afgelopen jaren bleef de hoeveelheid bier daar net onder. De warme dagen hebben absoluut meegeholpen aan de consumptie. Er zijn geen noemenswaardige calamiteiten gemeld en dus is het bestuur erg tevreden over het verloop. Er is nog geen mening geventileerd over de gewijzigde opstelling van de grote optocht. Daar werden voor het eerst alle muziekkorpsen vooruit gestuurd en daarop kwamen ook veel negatieve reacties vanuit het Goorse. Die indeling wil het Schoolfeestbestuur later gaan evalueren.

Biertankschoolfeest1 (2)

Gerelateerde berichten

  • Muziekkorpsen met fietsen voorop in allegorische optocht13 februari 2016 Muziekkorpsen met fietsen voorop in allegorische optocht Een noviteit tijdens de allegorische optocht tijdens het komende School en Volksfeest. De vijf muziekkorpsen zullen achter elkaar te horen en te zien zijn voor in de stoet. Dat is deze […]
  • Nog meer Schoolfeestbier door de kranen dan vorige edities27 juni 2017 Nog meer Schoolfeestbier door de kranen dan vorige edities Er is dit jaar dik 50.000 liter Schoolfeestbier vertapt en dat is meer dan vorig jaar toen er die 'magische' grens wel werd gehaald maar ook niet meer dan dat. Het Schoolfeestbestuur heeft […]
  • Nog te weinig vrijwilligers voor de Schoolfeesttent15 mei 2017 Nog te weinig vrijwilligers voor de Schoolfeesttent De stichting School- en Volksfeest is naarstig op zoek naar meer vrijwilligers voor hulp in de tent tijdens het 'Feest der Feesten' over een kleine zes weken. Om toch voldoende mensen […]
  • Veertig jaar trouwe dienst25 juni 2015 Veertig jaar trouwe dienst Zoals de traditie dat vraagt zijn ook vanmiddag weer de nodige vrijwilligers van de stichting Goors School en Volksfeest in het zonnetje gezet. Henk Scholte in't Hoff, Eddy Gruppen en […]
  • Optochtdeelnemers mogen zich ‘uitleven’10 oktober 2014 Optochtdeelnemers mogen zich ‘uitleven’ Het thema van de allegorische optocht tijdens het komende School- en Volksfeest is 'Leef je uit'. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens een bijeenkomst van wagenbouwers bij De Bebsel. […]