Ut was wat…

Zo twee dagen na een geweldig weekend moet ik zeggen dat ik nog steeds een beetje ’todderig’ ben. Kan de gang d’r niet goed inkrijgen en krijg nog vaak een glimlach op m’n gezicht als ik terug denk aan die mooie vier dagen. Ik was volgens mij niet de enige die opstart-problemen had. Op het schoolplein van mijn dochter stonden maandag opvallend veel opa’s en oma’s. Donderdagavond gingen we van start en het eerste “een-sloek-biertje” was een feit.

namens_nielsOok weer even een kroket-burgertje geproefd bij de hennen, en ja hoor, hij smaakte als vanouds. Een paar jaar geleden kon je ook pizza punten krijgen. Waar die zijn gebleven? Waarschijnlijk ingeruild voor dat kinderbier, die pröttel die Radler heet. Werkelijk, als je van het bier drinken af wil komen, moet je die meuk is gaan drinken. Je gaat er spontaan de hele avond Cola door drinken. Ook nam Nicole haar prijs van vijftig euro aan penningen in ontvangst. Nicole was de winnaar van de “Like en deel geel actie” via Facebook.

Nielsennicole

De tent kleurde donderdagavond niet helemaal geel, maar toch hadden velen de moeite genomen om iets geels aan te trekken of het speciale T-shirt gekocht. Ik wil trouwens in het bijzonder alle mensen in de organisatie van het Schoolfeest ontzettend bedanken voor hun steun. Die waren allemaal in het geel !

Nu ik het toch over T-shirts heb. De winnaar van het leukste T-shirtje van het Borreluurtje. Je kunt het bijna niet geloven, maar dat was de Gemeente Hof van Twente. Het duurt nogal voordat al die ambtenaren op het podium staan, hoorde ik achter mij zeggen. Ja, dat klopte inderdaad. We hebben d’r een boel van.

Ik denk dat de jury zelf iets teveel aan de Jupiler had gezeten, net zoals ze volgens mij ook hun bril niet op hadden tijdens de jurering van de Allegorische optocht. Ik weet het niet hoor, maar als je in de top 10 kunt eindigen zonder een spijker in een plank hout te kunnen slaan… Maar goed, het motto was dan ook “Ut is wat”. Misschien moeten ze volgend jaar eens een jury aanstellen die niet uit Goor komt en iets minder “begaan” is met sommige groepen.

Ik kijk terug op een geweldig weekend waar alles verder puik voor elkaar was. Goede bands en de DJ’s in de pauze vond ik super. Bedankt aan iedereen die het mogelijk heeft gemaakt dat wij er vier dagen maximaal van konden genieten.

Namens Niels,

nog een fijne dag…