SV Goor geeft jaarkaarten van FC Twente weg

De Goorse Supportersvereniging van FC Twente gaat twee seizoenskaarten weggeven voor de twee Twente-fans die tijdens een inzamelingsactie het meeste geld binnenhalen voor de noodlijdende club. De actie is onderdeel van een gezamenlijke actie van supportersverenigingen in de regio onder de titel ‘Twente voor Twente‘. Iedereen die mee wil doen, kan de actie aankondigen door een mailtje te sturen naar ruben@nullsvgoor.nl. Elke deelnemer krijgt van SV Goor een FC Twente-sjaal. Op vrijdag 8 juli is de prijsuitreiking bij café Buddy’s. Twee dagen later zal SV Goor het totale bedrag overhandigen tijdens een bijeenkomst van de verenigingen in stadion De Grolsch Veste. De winnaars van de Goorse actie krijgen twee jaarkaarten voor de 17 thuiswedstrijden van FC Twente inclusief vervoer van en naar café Buddy’s.

SVGoorinstadionfctwente

Gerelateerde berichten

  • Samen op pad met Stein22 januari 2016 Samen op pad met Stein In goede en in slechte tijden. Zo zou het moeten en zo gebeurt het bij de jongens van groep 7B van de Heeckerenschool. Deze vriendengroep kreeg een klap te verwerken toen bleek dat één van […]
  • Feestavond SV Goor met BR-band16 december 2015 Feestavond SV Goor met BR-band FC Twente heeft een roerig jaar achter de rug, waarin de club haar vijftigjarige bestaan vierde. SV Goor wil het jaar goed afsluiten en heeft daarom een feestavond georganiseerd en wel op […]
  • Supportersquiz FC Twente 50 jaar bij café Buddy’s4 mei 2015 Supportersquiz FC Twente 50 jaar bij café Buddy’s Komende woensdag strijden de supportersverenigingen van FC Twente uit Goor, Enter, Rijssen en Reggestreek in Goor om een plek in de finale van de Supportersquiz FC Twente 50 jaar. De […]
  • Ook SV Goor eist vertrek technische staf FC Twente15 april 2015 Ook SV Goor eist vertrek technische staf FC Twente De Supportersvereniging Goor van FC Twente is één van de 16 supportersclubs die wil dat de hoofdtrainer van FC Twente, samen met zijn technische staf, opstapt bij de Enschedese […]
  • Forumavond SV Goor met Van Staa en Ten Voorde13 januari 2015 Forumavond SV Goor met Van Staa en Ten Voorde SV Goor houdt op vrijdag 16 januari een forumavond bij café Buddy’s. Ditmaal heeft de supportersvereniging Jan van Staa en Leon ten Voorde als gasten gestrikt. Van Staa is tegenwoordig […]