Hofstreek TV zondag op herhaling met optochten

De kinderoptocht en de grote allegorische optocht worden komende zondag op tv herhaald. Afgelopen weekeinde kende de lokale zender de nodige problemen tijdens de live-uitzendingen van het School en Volksfeest. Die waren via de aanbieders Caiway en Ziggo niet te volgen waardoor velen niets hebben gezien. De verbindingen via het analoge signaal en het internet werden wel doorgegeven. Volgens deskundigen lag het probleem in de doorgifte vanuit een centraal station elders in het land. Komende zondag wordt om 14.00 uur gestart met een verslag van de Seniorentocht. Een uur later is de kinderoptocht te zien en daarna de grote optocht. De uitzending wordt komende maandag vanaf 19.00 uur herhaald.

20160626_145906 (1024x768)

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestradio- en tv weer volop aanwezig27 juni 2019 Schoolfeestradio- en tv weer volop aanwezig Het Feest der Feesten wordt ook dit jaar weer gecovered door de lokale Omroep Hofstreek. Deze begint vanavond om 18:00 uur met Schoolfeestradio dat de komende dagen overdag de hele dag te […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Nagenieten van het Schoolfeest op tv…8 juli 2019 Nagenieten van het Schoolfeest op tv… De Schoolfeest-uitzendingen van Hofstreek TV worden komende zondag herhaald. Allereerst is er om 12:00 uur een verslag van de Seniorenreis en de Kinderoptocht. Vanaf 14:00 uur is de grote […]
  • Goorse optochten dit weekeinde op tv29 juni 2018 Goorse optochten dit weekeinde op tv De Goorse optochten van het afgelopen Schoolfeestweekeinde zijn vanaf zondag op verschillende tijdstippen te zien op de lokale tv-zender Hofstreek TV. Komende zondag is vanaf 12:00 uur de […]
  • Woede over gedwongen overstap naar Caiway18 oktober 2014 Woede over gedwongen overstap naar Caiway Er is in Goor grote beroering ontstaan over de gedwongen overstap van kabelaanbieder Ziggo naar Caiway. Op social media uiten velen hun ongenoegen over de stap van Cogas die donderdag een […]