Hardrijders ergeren Gorenaren

Het te hard rijden in de bebouwde kom is de grootste ergernis van de Gorenaar. Dat blijkt uit een poll van deze site. De steekproef gaf aan dat uit een keuze van vier veel voorkomende ergernissen de hardrijders net iets meer frustatie oplevert dan hondenpoep op de stoep: 43% tegenover 38%. De overige stemmers ergeren zich het meest aan geluidsoverlast (14%) en stank (5%). De volgende poll gaat over de muziekkorpsen en showorkesten in de Goorse optocht. Die openden in het afgelopen weekeinde achter elkaar de jaarlijkse rondgang tijdens Schoolfeest. Een experiment. Geslaagd of niet geslaagd. U mag het zeggen !

Optochtkorps

Gerelateerde berichten

  • Poll: Statushouders niet huisvesten op Tuindorp30 mei 2016 Poll: Statushouders niet huisvesten op Tuindorp Er is al veel over gezegd en geschreven maar ook uit een poll op deze site blijkt dat een meerderheid van 65% vindt dat het opvangen van jonge statushouders in de voormalige […]
  • Ergernis over hondenpoep bij speeltoestel4 augustus 2016 Ergernis over hondenpoep bij speeltoestel Een poll op deze site wees onlangs uit dat hardrijders voor de meeste ergernis zorgen in het Goorse. Hondenpoep was een goede tweede en als de poll in deze dagen zou zijn gehoudendan was […]
  • Heeft Goor een stadsraad nodig ?9 januari 2016 Heeft Goor een stadsraad nodig ? Goor liep de afgelopen jaren massaal uit als de wielrenners van de Elastiekenkoers op Schoolfeestdonderdag werden ingehaald. Dit jaar is de laatste editie en op de vraag of het jammer is […]
  • ‘Korpsen moeten terug in de optocht’11 juli 2016 ‘Korpsen moeten terug in de optocht’ De proef om muziekkorpsen voor de allegorische optocht uit te sturen met School en Volksfeest is er één om geen vervolg te geven. Althans dat vinden de overgrote meerderheid van de […]
  • Meer dan 50.000 liter Schoolfeestbier vertapt28 juni 2016 Meer dan 50.000 liter Schoolfeestbier vertapt Er is in het afgelopen Schoolfeestweekeinde meer dan 50.000 liter vertapt. Dat is gebleken uit een eerste evaluatie van het Schoolfeestbestuur gisteravond. Het is voor het eerst sinds […]