Twenthe mag kilometers maken in derde klasse

Ze hadden het wellicht liever anders gezien bij vv Twenthe maar de nieuwkomer in de derde klasse kan duels met streekgenoten als NEO, De Tukkers en SC Enschede vergeten. Promovendus Twenthe is voor de nieuwe voetbaljaargang ingedeeld in de derde klasse B en speelt de uitwedstrijden vooral in de regio Deventer/Apeldoorn. Witkampers uit Laren, Heeten en SP Lochem zijn het snelst te bereizen. De meeste kilometers moeten worden gemaakt voor het uitduel met Vaassen. Hector en GFC blijven beide in de vierde klasse B en ontmoeten in TVO, Rietmolen, Hoeve Vooruit, FC Aramea en BSC Unisson andere opponenten ten opzichte van vorig seizoen. Hieronder de complete indelingen van de Goorse clubs in de nieuwe competitie.

Goorseclubslogoos

Derde klasse B:

vv Twenthe, Albatross (Apeldoorn), Columbia (Apeldoorn), Heeten, Eerbeekse Boys, Vaassen, Witkampers, Lemelerveld, SP Lochem, Wijhe 92, TKA (Apeldoorn), Overwetering (Olst), Warnsveldse Boys en Turkse Kracht (Deventer).

Vierde klasse B:

GFC, sv Hector, Rood Zwart, Markelo, Rietmolen, Hoeve Vooruit, LSV, FC Aramea, Avanti Wilskracht, BSC Unisson, FC Het Centrum, Barbaros, Emos en TVO.