Een nieuwe buurt, een nieuw leven…

En zo kan er in korte tijd veel veranderen in een mensenleven. Dat doet zeker opgeld voor Rob ten Dam en zijn geliefde Wannapha. Enkele weken geleden verhuisden ze van de Laarstraat naar de Kerkegaarden en afgelopen woensdag werden ze de trotse ouders van zoon Ruben. Uiteraard reden voor groot feest en de nieuwe buren waren direct present met een fraaie ooievaar en Twentse krentenwegge. Ook de vrienden van de voormalige wagenbouwgroep The Partygangsters lieten zich niet onbetuigd en plaatsten een treffend spandoek waarop wordt verwoord dat de kleine Ruben nu al meer haar op zijn kleine hoofdje heeft dan papa Rob. Namens de buurt en The Partygangsters van harte gefeliciteerd en veel geluk gewenst. Ook via de digitale snelweg.

Robtendam1

Gerelateerde berichten

  • ‘Molenstraat-bewoners mogen zich gelukkig prijzen…” (ingezonden)1 mei 2020 ‘Molenstraat-bewoners mogen zich gelukkig prijzen…” (ingezonden) Een tweetal Laarstraat-bewoners, die anoniem willen blijven, kwamen bij deze site met een schriftelijke reactie op de noodkreet van Molenstraatbewoners, eergisteren op Goorsnieuws.nl. Die […]
  • NK-zilver voor Quinten ten Dam28 september 2015 NK-zilver voor Quinten ten Dam De 11 jarige Quinten ten Dam heeft gisteren zilver behaald op de Nederlandse Kampioenschappen zwemmen in Eindhoven. Het Goorse talent is onderdeel van de estafetteploeg van ZPC De Hof die […]
  • Maak kennis met babyzwemmen1 april 2017 Maak kennis met babyzwemmen Zwemmen met uw eigen kleine telg. Vanaf woensdag wordt een instuif georganiseerd bij zwembad De Vijf Heuvels. Van 9.00 tot en met 9.30 uur kunnen kinderen van ongeveer 2 tot 5 jaar te […]
  • Hoog bezoek voor jongste Goorse1 februari 2017 Hoog bezoek voor jongste Goorse Ze was de eerste die werd geboren in Goor en bleek ook de eerste in de hele gemeente Hof van Twente te zijn. Rosa Ella Perdon werd op vrijdag 13 januari geboren en dat gebeurde thuis. Ze […]
  • Wie is de eigenaar van dit hondje?5 juni 2017 Wie is de eigenaar van dit hondje? Bewoners van een huishouden aan de Laarstraat zijn vanavond verrast met een bezoek van een klein hondje.┬áDe eigenaar was echter in geen velden of wegen te bekken en dus heeft de hond […]