Apollo werkt succesvol aan nieuwe aanwas

De Goorse muziektrots Apollo is diepgeworteld in de samenleving en wil dat blijven. Dus is het zaak om hard te werken aan voldoende aanwas. “Maar dat gaat goed” zegt voorzitter Ruben van den Burg. “Kijk maar eens in ons grote orkest. Daar breken steeds meer jongeren door. Dat is het gevolg van een goede opleiding.” Goede voorbeelden zijn het geven van muzieklessen op de Goorse basisscholen waar kinderen kennismaken met instrumenten en de speelse proeflessen aan twaalf jonge kinderen in de afgelopen weken (foto). Die werden door Vincent Pollemans, dirigent van de zogenoemde Samenspeelgroep, gegeven met als hoogtepunt een heus concert met het jeugdorkest van Apollo. Wie ook muziek wil maken kan zich vanaf zeven jarige leeftijd aanmelden en als aanmoediging hoeft tot 1 februari geen contributie betaald te worden als de aanmelding voor 1 augustus binnen is. Majorettes zijn al vanaf vijf jaar welkom. Meer informatie op de website van Apollo.

Proeflessen

Gerelateerde berichten

  • Nieuw digitaal thuis Apollo19 januari 2015 Nieuw digitaal thuis Apollo Op de dag dat de Goorse muziektrots Apollo precies 95 jaar en 7 maanden bestaat is de nieuwe website gelanceerd. Het nieuwe digitale thuis van de Goorse muziekvereniging heeft een […]
  • Volle bak bij Reggehof-reünie3 oktober 2014 Volle bak bij Reggehof-reünie Het wordt druk morgenavond in de Goorse Reggehof. Voor de reünie naar aanleiding van het 20-jarig bestaan zijn al 500 gratis kaarten uitgegeven. Volgens directeur Ruut te Velthuis kunnen […]
  • Reggehof zoekt foto’s voor reünie30 september 2014 Reggehof zoekt foto’s voor reünie Iedere Gorenaar die nog leuke foto's heeft uit het 20-jarig verleden van De Reggehof wordt gevraagd om ze te delen met de bezoekers van de feestelijke reünie komende zaterdag. De […]
  • Verstandelijk gehandicapten in actie bij Apollo16 februari 2016 Verstandelijk gehandicapten in actie bij Apollo Het was een bijzondere repetitie maandagavond voor het harmonie-orkest van Apollo in de grote zaal van De Reggehof. De muzikanten kregen voor de gelegenheid de hulp van de cliënten van DAC […]
  • Aanmelden voor proeflessen Apollo nog deze week6 mei 2015 Aanmelden voor proeflessen Apollo nog deze week Er kan alleen deze week nog worden ingeschreven voor de gratis introductielessen van Apollo. Onder het motto “Ontdek je talent … Apollo is op zoek naar jou!” kunnen kinderen vanaf 7  jaar […]