Erik en Anja Assink in het zilver

Erik en Anja Assink vieren vandaag hun 25-jarig huwelijk. Erik is jarenlang keeper geweest bij vv Twenthe, Anja is al jaren het vertrouwde gezicht bij Holtmaat. Namens de familie en vrienden wordt het bruidspaar van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal.

Goorsnieuws-Erik en Anja 25 jaar getrouwd

Gerelateerde berichten

  • Britt Haverkate geboren28 maart 2011 Britt Haverkate geboren De familie Haverkate is weer een aanwinst rijker. Roy Haverkate en Paulien Kerkdijk zijn sinds 25 maart de trotse ouders van Britt. Zij zag afgelopen vrijdag namelijk het levenslicht. De […]
  • Erik en Henny van de ‘Höver’ 25 jaar getrouwd11 december 2017 Erik en Henny van de ‘Höver’ 25 jaar getrouwd Het is groot vandaag in de Goorse Ruysdaelstraat waar de woning van Erik en Henny Scholte in 't Hof op traditionele wijze is 'mooi gemaakt'. Dit alles naar aanleiding van het zilveren […]
  • Henry en Netty in het zilver11 oktober 2016 Henry en Netty in het zilver Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat Henry Kimmels, in het Goorse vooral bekend onder zijn bijnaam 'Boyman", en zijn vrouw Hetty in het huwelijksbootje zijn gestapt. Hoewel het […]
  • Halve Sarah voor Sharon Schnieder8 november 2015 Halve Sarah voor Sharon Schnieder Sharon Schnieder viert vandaag haar 25ste verjaardag. De feestende meute was druk in de weer om haar tuin met allerhande prullaria op te smukken. Ook de halve Sarah ontbrak niet. Namens de […]
  • Margo en Edwin vieren zilveren huwelijk8 maart 2016 Margo en Edwin vieren zilveren huwelijk Feest aan de Iependijk. Edwin en Margo Slaghekke vieren vandaag hun 25 jarig huwelijksfeest. Met het gezin vierden Margo en Edwin, die in Goor bekendheid geniet vanwege zijn lokale […]