Ine Reimert centraal in Portret

Hofstreek FM heeft zondag wederom een Goorse te gast in het programma Portret. Ine Reimert zal een uur lang het hemd van het lijf worden gevraagd. Ze woont sinds 1975 in Goor, was verpleegkundige en werkte 16 jaar als kraamverzorgster. Inmiddels is ze met pensioen (foto) en zet zich volop in als vrijwilligster bij de Zonnebloem en is ze oppasmoeder. Haar hobby is fietsen. Luister  zondagochtend om 11.00 uur naar Hofstreek FM met het programma Portret, waarin Ine vertelt over haar leven en waarom ze de muziek die u hoort, uitgekozen heeft. Presentatie is in handen van Paula van der Helm.

Goorsnieuws_Ine Reimert met pensioen

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Arjan Voortman in Radioportret5 augustus 2016 Arjan Voortman in Radioportret Arjan Voortman is komende zondag te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. De geboren Markeloër woont inmiddels al 40 jaar in Goor. Voortman is vinoloog en sinds acht jaar […]
  • Gert Jan Wiemerink in Portret31 oktober 2016 Gert Jan Wiemerink in Portret Bij Hofstreek FM hebben ze deze week weer een gast centraal gezet uit Goor. Gert Jan Wiemerink schuift zondag aan. Wiemerink is eigenaar van de gelijknamige groentewinkel in Goor. […]
  • Huisstede in Portret op Hofstreek FM8 juni 2016 Huisstede in Portret op Hofstreek FM In Portret staat deze week Gerard Huisstede centraal. Huisstede, geboren en getogen in Ambt Delden, is inmiddels een prominent gezicht in het Goorse. In zijn nieuwe woonplaats is hij […]
  • Joop van den Einde centraal in Portret31 augustus 2016 Joop van den Einde centraal in Portret Nagenoeg iedereen kent hem: Joop van den Einde. Hij woont bijna zijn hele leven lang in Goor, waar Joop al tientallen jaren werkt bij Servicestation Hoek. Zondag is hij te gast in het […]