Inloopochtend mantelzorgers bij Salut

De gemeente gaat in gesprek met haar mantelzorgers over de waardering en mogelijke verbeterpunten. Gemeentes mogen sinds vorig jaar zelf bepalen op welke manier zij mantelzorgers waarderen. Voorheen was dit een geldbedrag, maar steeds vaker schuift dit op naar cursussen of andere opties. Om te horen hoe mantelzorgers zelf denken over hun vergoeding/waardering organiseert de gemeente samen met organisatie Salut een inloopochtend, welke volgende week donderdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur plaatsvindt aan de Rozenstraat 2 in Goor.

mantelzorg

Gerelateerde berichten

  • Dag van de mantelzorg10 november 2019 Dag van de mantelzorg Het is vandaag 10 november en dat betekent voor deze zondag dat het de 'Dag van de Mantelzorg' is. Als dank voor hun inzet, toewijding, aandacht en energie heeft Salut samen met de […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Bijeenkomsten voor dementerenden en mantelzorgers2 augustus 2018 Bijeenkomsten voor dementerenden en mantelzorgers Welzijnorganisatie Salut organiseert in het najaar bijeenkomsten voor mensen met beginnende dementie √©n hun mantelzorger onder de titel 'De kunst van het zorgen en het loslaten'. Tijdens […]
  • Geen ‘compliment’ meer voor Goorse mantelzorgers9 april 2015 Geen ‘compliment’ meer voor Goorse mantelzorgers Het zogenoemde Mantelzorgcompliment voor Gorenaren die hulpbehoevenden in hun eigen omgeving verzorgen wordt niet meer uitgekeerd. Tot nu toe hadden de mantelzorgers nog recht op een […]
  • Regels voor mantelzorgwoningen versoepeld15 januari 2015 Regels voor mantelzorgwoningen versoepeld De regels voor het bouwen van een mantelzorgwoning in Goor en de overige kernen worden fiks versoepeld. Voor het bouwen van een groot deel van deze woningen is namelijk geen vergunning […]