Koffieconcert Goors Mannenkoor

Het Goors Mannenkoor sluit zondag het seizoen af met een koffieconcert op camping Bello bovenop de Herikerberg. Dit optreden is het laatste concert in het kader van het 70-jarig jubileum. Als het weer gunstig gezind is, zal het koor in de open lucht een selectie van hedendaagse muziek brengen. Het koor wordt bij dit optreden begeleid door reserve-pianist Hans Freie en zoals altijd muzikaal geleid door Hans Kienhuis. Het concert begint om 11.00 uur en is voor iedereen, ook niet-gasten van Monte Bello, gratis toegankelijk.

goorsmannenkoor

 

Gerelateerde berichten

  • Afsluiting seizoen Mannenkoor10 juli 2019 Afsluiting seizoen Mannenkoor Het Goors Mannenkoor sluit zondag haar seizoen 2018-2019 af met een optreden op camping de Mölnhöfte in Diepenheim. Bij mooi weer zingt het koor buiten onder de notenboom of onder een […]
  • Twee jubilarissen bij Goors Mannenkoor8 februari 2016 Twee jubilarissen bij Goors Mannenkoor Tijdens de traditionele jaarvergadering heeft het Goors Mannenkoor twee jubilarissen gehuldigd. Dick Jansen en Jan Kruithof werden beiden in het zonnetje gezet voor 25 jaar lidmaatschap. […]
  • Koffieconcert Goors Mannenkoor3 oktober 2018 Koffieconcert Goors Mannenkoor Liefhebbers van gevarieerde koorzang kunnen op zondag 7 oktober hun hart weer ophalen. In zalencentrum De Haverkamp in Markelo verzorgen het Nederlandstalig koor NooTzaak uit […]
  • Kerstconcert Goors Mannenkoor22 december 2014 Kerstconcert Goors Mannenkoor Het Goors Mannenkoor schotelt de mensen uit ’t Twentse Haagje op Eerste Kerstdag weer een muzikaal toetje voor. Onder leiding van dirigent Hans Kienhuis brengen de zangers donderdag een […]
  • Volle kerk geniet van Mannenkoor en The Journey25 december 2017 Volle kerk geniet van Mannenkoor en The Journey Het is een traditie die nog immer wordt gewaardeerd want ook vandaag op deze Eerste Kerstdag zat de Petrus en Paulus-kerk vol voor het jaarlijkse kerstconcert van het Goors Mannenkoor. […]