Goors kwartet naar Bosnië in Carbage Run

Het Goorse viertal Youri Haverkate, Marc Vehof, Niek Scholte in ’t Hof en Marnix Groothuis zijn vandaag gestart in de zomereditie van de Carbage Run. Dat is een vijfdaagse trip waarin grote afstanden moeten worden afgelegd in een auto die niet meer waard mag zijn dan 500 euro en niet jonger mag zijn dan het bouwjaar 1998. Het Goorse kwartet, dat onderweg diverse opdrachten moet vervullen is vanochtend in Gorinchem vertrokken en moet vandaag aankomen in het Franse Mulhouse. Daarna gaat de reis via Italië naar Slovenië, Bosnië en Kroatië. Met de Carbage Run zijn prijzen te winnen maar voor de Goorse delegatie staat het avontuur voorop.

Carbagerun

Gerelateerde berichten

  • Goorse equipe rijdt Carbagerun soepel uit10 juli 2016 Goorse equipe rijdt Carbagerun soepel uit Het Goorse kwartet dat in de afgelopen week meedeed aan de Carbage Run heeft de race door Europa zonder veel problemen en succesvol uitgereden. Youri Haverkate, Marc Vehof, Niek Scholte in […]
  • Op de brommer door Europa…26 augustus 2019 Op de brommer door Europa… Met fel oranje pakken is de Goorse delegatie in de Carbagerun voor brommers deze week weer een heuse attractie. Die is vandaag gestart in Groningen en zal aan het einde van de week […]
  • Goorse teams in zomereditie Carbage Run (Update)2 juli 2018 Goorse teams in zomereditie Carbage Run (Update) Aan de 10e zomereditie van de Carbage Run doen ook een aantal Goorse teams mee. De zeven Goorse wagens zijn vanochtend vanuit Emmen vertrokken voor een avontuurlijke tocht van in totaal […]
  • Ronkende motoren…1 november 2015 Ronkende motoren… Zowel aan de oost- als aan de westkant van Goor klinken de ronkende motoren. Op de Herikerberg net buiten het Twentse Haagje is de 27e Vijf Heuvelen Off Road-rit voor crossmotoren […]
  • Harrie Klumpers gestart in tocht dwars door Scandinavië6 januari 2017 Harrie Klumpers gestart in tocht dwars door Scandinavië Een winters avontuur voor Harrie Klumpers. De Goorse ondernemer, eigenaar van Auto Service Klumpers, is vrijdagochtend van start gegaan in de Scan Covery Trial. Daarin rijden deelnemers in […]