UVV zoekt met spoed vrijwilligers

De Unie van Vrijwilligers is op zoek naar vrijwilligers. In een mail aan deze site laten ze weten dat ze accuut op zoek naar vrijwilligers. “Met enige spoed. Om de continuïteit te garanderen hebben we nieuwe vrijwilligers nodig. Voor de tweede dinsdag en de eerste zaterdag van de maand zoeken we mensen die willen helpen in het restaurant van De Stoevelaar van 11.45 uur tot 13.30 uur.” Voor informatie of interesse kan gemaild worden naar: uvv.goor@nullgmail.com.

Stoevelaarluchtfoto

Gerelateerde berichten

  • UVV zoekt nieuwe vrijwilligers5 mei 2017 UVV zoekt nieuwe vrijwilligers De Unie van Vrijwilligers (UVV) afdeling Goor is per direct op zoek naar mensen die graagde helpende hand willen bieden bij werkzaamheden in De Stoevelaar. Voor elke 2e en 3e maandag en 3e […]
  • Werken in de bieb van De Stoevelaar19 januari 2017 Werken in de bieb van De Stoevelaar De Unie van Vrijwilligers is op zoek naar vrijwilligers. In een mail aan deze site laten ze weten dat ze accuut op zoek naar vrijwilligers. “Met enige spoed. Om de continuïteit te […]
  • Stoevelaar zoekt vrijwilligers in het restaurant10 februari 2020 Stoevelaar zoekt vrijwilligers in het restaurant Voor De Stoevelaar is Carint op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen in het restaurant. Heb jij een paar uurtjes over en vindt u het leuk om te helpen bij het tafel dekken, […]
  • Vrijwilligers voor restaurant Stoevelaar gezocht26 juni 2019 Vrijwilligers voor restaurant Stoevelaar gezocht Woonzorg-centrum De Stoevelaar is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die één keer per maand willen helpen bij het opdienen en het serveren van de warme maaltijd tussen 11:30 - 13:30 uur. U […]
  • Vrijwilligers gezocht voor De Stoevelaar14 februari 2018 Vrijwilligers gezocht voor De Stoevelaar Een noodoproep van de Unie Van Vrijwilligers. "Wij zoeken met spoed enthousiaste vrijwilligers voor het restaurant van De Stoevelaar. Heeft u tussen 11.30 uur en 14.00 uur wat tijd over en […]