Ook in de zomer ZondagMiddagCafé

Ook in de zomermaanden gaat het ZondagMiddagCafé gewoon door. En dus is komende zondag, de derde zondag van de maand, gewoon weer uitgave van de ouderenbijeenkomst. Het Soosgebouw aan de Schoolstraat is weer vanaf 14.00 uur geopend voor senioren uit ’t Twentse Haagje, die een kaartje willen leggen. Ook kunnen ze biljarten, sjoelen of rummikuppen. Entree is 3 euro incluis koffie of thee. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd voor consumpties. Aanmelden is niet nodig. Voor vragen contact Ria Mulder tel: 0547- 274784.

Zondagmiddagcafésjoelen

Gerelateerde berichten

  • Komende zondag weer cafémiddag voor senioren16 juni 2016 Komende zondag weer cafémiddag voor senioren Komende zondag, 19 Juni, is er weer het ZondagMiddagCafé voor de Goorse senioren. Dan kan er vanaf 14.00 uur in het Soosgebouw in de Schoolstraat weer gebiljart, gesjoeld of gekaart […]
  • ZondagMiddagCafé weer op de rol10 februari 2020 ZondagMiddagCafé weer op de rol Het ZondagMiddagCafé in Goor is komende zondag weer geopend voor senioren uit de hele Hof van Twente. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er worden gebiljart, gesjoeld, […]
  • Senioren weer welkom in ZondagMiddagCafé16 januari 2020 Senioren weer welkom in ZondagMiddagCafé Het ZondagMiddagCafé in Goor is komende zondag weer geopend voor senioren uit de hele Hof van Twente. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er worden gebiljart, gesjoeld, […]
  • ZondagMiddagCafé op de rol26 november 2019 ZondagMiddagCafé op de rol Het ZondagMiddagCafé voor senioren wordt komende zondag weer geopend in de Goorse Schoolstraat. Er kan weer worden gebiljart, gesjoeld, gekaart of rummikub gespeeld, maar bovenal is het […]
  • Senioren weer welkom op zondagmiddag14 maart 2019 Senioren weer welkom op zondagmiddag Het ZondagMiddagCafé voor senioren wordt komende zondag weer geopend in de Goorse Schoolstraat. Er kan weer worden gebiljart, gesjoeld, gekaart of rummikub gespeeld, maar bovenal is het […]