Twenthe tegen GFC in bekertoernooi

Het is de jaarlijkse opmaat naar de nieuwe competitie en dit jaar in Goor extra beladen want in de poulefase treffen vv Twenthe en GFC elkaar. Zij zitten samen in een poule met Diepenheim (5e klasse) en het Borculose Reunie (4e klasse). Wanneer de twee Goorse ploegen elkaar treffen is nog ongewis. Hector treft twee ploegen uit het Gelderse Bredevoort. Naast vierdeklasser Bredevoort is dat vijfde-klasser MEC. Voor de andere opponent hoeft de ploeg van trainer Mark Dijkstra minder ver weg. Dat is Lochuizen, ook een vijfde-klasser.

logosgoorseclubs1

Gerelateerde berichten

  • Twenthe en Hector door in bekertoernooi28 augustus 2016 Twenthe en Hector door in bekertoernooi Er staan twee Goorse voetbalploegen in de knock out-fase van het regionale bekertoernooi. Twenthe overleefde de poulefase simpel en won ook vandaag zonder veel moeite van Diepenheim. In 't […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Zes puntenduel voor Hector1 november 2014 Zes puntenduel voor Hector Het is aanhaken of voorlopig bivakkeren in de onderste regionen voor sv Hector na het belangrijke thuisduel van morgen tegen TVV. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde tot nu toe twee […]
  • Wolters op schot voor Hector tegen Lochuizen23 augustus 2016 Wolters op schot voor Hector tegen Lochuizen Hector boekte vanavond een simpele zege in de tweede wedstrijd van het regionale bekertoernooi , in en tegen Lochuizen. De vijfdeklasser werd met maar liefst 3-10 opgerold na een ruststand […]
  • Tegenstanders beker Goorse clubs bekend12 juli 2017 Tegenstanders beker Goorse clubs bekend De tegenstanders in de poulefase van het regionale bekertoernooi zijn bekend voor de Goorse voetbalclubs. Derdeklasser vv Twenthe treft daarin onder meer Barbaros dat vorig seizoen, bij […]