Markeloër steelt fiets in Goor

Een 27-jarige Markeloër is gisteren op het station in Goor aangehouden door de politie. Hij bleek een gestolen fiets bij zich te hebben. Daarnaast werd tijdens het foulleren ook een groot mes ontdekt. De Markelose dief is meegenomen naar het arrestantencentrum in Borne en werd daar voor korte tijd ingesloten.

arrestatie

Gerelateerde berichten

  • Fietsendief op heterdaad betrapt10 januari 2017 Fietsendief op heterdaad betrapt Een man die gisteren een fiets probeerde te stelen vanuit de fietsenstalling van het station in Goor is gisteren door de politie op heterdaad betrapt. Hij is ingerekend en bleek ook […]
  • Markeloër steelt fiets in Goor11 juli 2015 Markeloër steelt fiets in Goor Een 26-jarige Markeloër is donderdag in Diepenheim aangehouden nadat hij een fiets stal in het Goorse centrum. Dman nam de tweewieler rond 16 uur mee vanaf het Weversplein en dat werd […]
  • Vrouw met kinderen aangereden in de Kerkstraat21 juni 2021 Vrouw met kinderen aangereden in de Kerkstraat Een vrouw die in een zogenoemde Babboe-fiets met haar drie kinderen over de Kerkstraat reed is vanmiddag aangereden door een grote truck met een hefbak. Deze moest naar alle […]
  • Beschonken en brutaal…19 juni 2021 Beschonken en brutaal… Een 21-jarige Enschedeër is vannacht zijn rijbewijs kwijt geraakt na een opmerkelijk tafereel in de Kloosterlaan en van Coeverdenstraat. De politie kreeg rond 02:00 uur een melding over […]
  • Gorenaar vlucht na controle in Lochem en verwondt agent21 mei 2021 Gorenaar vlucht na controle in Lochem en verwondt agent De politie heeft een 27-jarige man uit Goor aangehouden na een incident in Lochem. Tijdens een alcoholcontrole vluchtte de man, sleepte hij een agent mee en reed hij tegen een politieauto […]