Van ’t Schip maakt Nijmeegse Vierdaagse-song

Hij is al jarenlang een dagelijkse atractie op het hoofdpodium van de Nijmeegse Vierdaagse. Edwin van ’t Schip, de helft van het duo Wipneus en Pim (Bart van Rooijen), heeft voor de komende editie die volgende week dinsdag van start gaat, een stampend feestnummer opgenomen met zanger Paul de Graaf. Het is een remix van het nummer ‘Vier dagen lang’ dat al jaren geldt als de hit van het grootste wandelevenement ter wereld. Het nummer staat inmiddels op YouTube en is via deze LINK te bekjjken en te beluisteren.

Wipneus

Gerelateerde berichten

  • Gorenaren in Nijmeegse wandelvierdaagse, jubileum voor Haverkate17 juli 2017 Gorenaren in Nijmeegse wandelvierdaagse, jubileum voor Haverkate Morgen is het weer zover. Dan trekken duizenden de wandelschoenen aan voor het grootste wandelevenement ter wereld: De Nijmeegse Vierdaagse. Ook doen er traditioneel veel Gorenaren mee en […]
  • Liefdevolle hereniging…21 juli 2018 Liefdevolle hereniging… Een mooie verzameling foto's van Gorenaren die de Nijmeegse Vierdaagse uitliepen sluiten we af met deze liefdevolle foto van CDA-raadslid Riekele Bijleveld die wordt onthaald door zijn […]
  • Warme eerste dag Vierdaagse voor Goorse deelnemers19 juli 2016 Warme eerste dag Vierdaagse voor Goorse deelnemers De Goorse deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse zijn, voor zover bekend, de eerste dag zonder kleerscheuren doorgekomen. Een van de meest ervaren lopers, Wim Haverkate aan, dat het […]
  • Goorse 4Daagselopers nog goed onderweg17 juli 2019 Goorse 4Daagselopers nog goed onderweg Voor zover bekend lijken de eerste twee dagen van de Goorse deelnemers aan de Nijmeegse 4Daagse goed te zijn verlopen. Wandelnestor Wim Haverkate is op koers voor zijn 27e kruisje en […]
  • In de verzengende hitte maar vol goede moed…17 juli 2018 In de verzengende hitte maar vol goede moed… Een behoorlijk aantal Gorenaren zijn vanochtend vertrokken voor de eerste van vier dagen wandelen in de verzengende hitte van Nijmegen en omgeving. Na een oproep op deze site meldden zich […]