Van ’t Schip maakt Nijmeegse Vierdaagse-song

Hij is al jarenlang een dagelijkse atractie op het hoofdpodium van de Nijmeegse Vierdaagse. Edwin van ’t Schip, de helft van het duo Wipneus en Pim (Bart van Rooijen), heeft voor de komende editie die volgende week dinsdag van start gaat, een stampend feestnummer opgenomen met zanger Paul de Graaf. Het is een remix van het nummer ‘Vier dagen lang’ dat al jaren geldt als de hit van het grootste wandelevenement ter wereld. Het nummer staat inmiddels op YouTube en is via deze LINK te bekjjken en te beluisteren.

Wipneus

Gerelateerde berichten

  • Goorse wandelaars op de Via Gladiola…23 juli 2022 Goorse wandelaars op de Via Gladiola… Ze hebben het allemaal gered. De Goorse deelnemers aan de Nijmeegse 'driedaagse' zijn hebben gisteren allemaal de Via Gladiola gehaald en het felbegeerde kruisje gekregen. Wim Haverkate […]
  • Goor goed op weg tijdens Nijmeegse ‘driedaagse’21 juli 2022 Goor goed op weg tijdens Nijmeegse ‘driedaagse’ Goor is ook dit jaar goed vertegenwoordigd tijdens het grootste wandelevenement ter wereld in Nijmegen. door de hitte werd de eerste dag, afgelopen dinsdag, geschrapt maar dat mag de pret […]
  • Klaar voor de ‘driedaagse’ van Nijmegen…20 juli 2022 Klaar voor de ‘driedaagse’ van Nijmegen… Het is dit jaar geen Nijmeegse Vierdaagse maar vanwege de hitte van gisteren een driedaagse die vandaag van start gaat met wederom diverse Gorenaren die op wandelschoenen de strijd met de […]
  • Wim Haverkate voltooid Kennedymars voor de 33e keer23 september 2019 Wim Haverkate voltooid Kennedymars voor de 33e keer De Goorse wandelgoeroe Wim Haverkate heeft er weer een puike prestatie op zitten. In het afgelopen weekeinde voltooide hij voor de 33e keer de Kennedymars in Haaksbergen. Die ging voor […]
  • Goorse 4Daagselopers nog goed onderweg17 juli 2019 Goorse 4Daagselopers nog goed onderweg Voor zover bekend lijken de eerste twee dagen van de Goorse deelnemers aan de Nijmeegse 4Daagse goed te zijn verlopen. Wandelnestor Wim Haverkate is op koers voor zijn 27e kruisje en […]