Goorse equipe rijdt Carbagerun soepel uit

Het Goorse kwartet dat in de afgelopen week meedeed aan de Carbage Run heeft de race door Europa zonder veel problemen en succesvol uitgereden. Youri Haverkate, Marc Vehof, Niek Scholte in ’t Hof en Marnix Groothuis zijn vanochtend in alle vroegte teruggekeerd in Goor na de vijfdaagse reis in hun opgepimpte Volvo. Een zogenoemd barrel dat volgens de reglementen niet meer waard mag zijn dan 500 euro en niet jonger mag zijn dan het bouwjaar 1998. Maandag werd gestart in Gorinchem en werd koers gezet richting Frankrijk, Italië, Slovenië, Bosnië en Kroatië. Onderweg moesten diverse opdrachten vervuld worden. Buiten een probleem met de airco kende de Goorse equipe weinig problemen en kwamen ze, een hele ervaring rijker en met een vat vol verhalen terug in het Twentse Haagje.

Carabegrun

Gerelateerde berichten

  • Goors kwartet naar Bosnië in Carbage Run4 juli 2016 Goors kwartet naar Bosnië in Carbage Run Het Goorse viertal Youri Haverkate, Marc Vehof, Niek Scholte in 't Hof en Marnix Groothuis zijn vandaag gestart in de zomereditie van de Carbage Run. Dat is een vijfdaagse trip waarin […]
  • Kunnen Mensink en Groothuis afscheid nemen met een prijs ?29 juni 2018 Kunnen Mensink en Groothuis afscheid nemen met een prijs ? Hoewel de meeste recreatievoetballers nog aan het uitbuiken zijn van het School- en Volksfeest moet de spelers van Twenthe dit weekend nog aan de bak. De equipe van trainer Michiel Mensink […]
  • Twenthe naar Victoria’28, GFC ontvangt Borne in de nacompetitie28 mei 2018 Twenthe naar Victoria’28, GFC ontvangt Borne in de nacompetitie Een prachtige slotdag voor de spelers van Twenthe Goor. De ploeg, die in de winterstop nog onderaan bungelde, plaatste zich in de laatste wedstrijd van het seizoen voor de nacompetitie om […]
  • Goorse delegatie Slow Down in Stockholm10 mei 2016 Goorse delegatie Slow Down in Stockholm Ze volgden vanavond de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in de zogenoemde 'pop up-bar' van de Nederlandse deelnemer Douwe Bob in Stockholm en zagen daar dat de Nederlandse […]
  • Smidse Zomeravond-party voor kankervleugel MST31 augustus 2016 Smidse Zomeravond-party voor kankervleugel MST Een deel van de opbrengst van de Zomeravond-party bij d'Olde Smidse, komende vrijdag, gaat naar het goede doel. Er zal een bedrag worden gedoneerd aan de afdeling oncologie van het nieuwe […]