‘Korpsen moeten terug in de optocht’

De proef om muziekkorpsen voor de allegorische optocht uit te sturen met School en Volksfeest is er één om geen vervolg te geven. Althans dat vinden de overgrote meerderheid van de deelnemers aan een poll op deze site. Van de stemmers zegt 75% dat dit nooit weer moet gebeuren. 16% vindt dat er wel een paar korpsen voor de stoet uit kunnen maar niet allemaal terwijl slechts 9% het wel een aanwinst vindt voor de optocht om te beginnen met de orkesten. De volgende poll gaat over de verhuizing van de Lidl-supermarkt naar de Kerkstraat. De plannen daarvoor zijn in een vergevorderd stadium al is er tegenstand van buurtbewoners die zich gesteund weten door de lokale PvdA-fractie. Maar is het juist geen goede zaak dat dit gedeelte van Goor nu een ‘boost’ krijgt ? Of is het juist een enorme aderlating voor het stadshart als de Lidl vertrekt van het Weversplein ? U mag het zeggen !

Lidlgoor