Paalzitten en veel optredens tijdens jubileumfeest De Whee

Bij Café De Whee zijn de voorbereidingen op een feestweekend begonnen. Rondom het eerste lustrum vindt namelijk de eerste editie van het kampioenschap paalzitten plaats. De presentatie van het evenement, waarbij mensen vier dagen lang op een paal moeten zitten, is in handen van Willie Oosterhuis. Een deel van de opbrengst gaat naar Doors Wide Open. Tijdens het jubileumfeest zal De Twentse Piraten Express (TPE) ook acte de présence geven. En hoe? De groep etherpiraten zal maar liefst 80 uur voor de muzikale omlijsting zorgen. Donderdag om 18.00 uur is de aftrap. In de dagen daarna zal er ook elke avond een themafeest plaatsvinden bij De Whee, waar diverse DJ’s en zangers hun gezicht zullen laten zien. Ook de Palemiger Spatzen verschijnen ten tonele. Op zaterdag is er op het plein rondom het café en het winkelcentrum een Parijse markt.

Paalzittendewhee3

Gerelateerde berichten

  • Jubileum De Whee levert meer dan 1800 euro op23 juli 2016 Jubileum De Whee levert meer dan 1800 euro op Het jubileumweekend van café De Whee heeft vorige week 1828 euro en 56 cent opgeleverd. Dat is gisteravond bekend gemaakt. Het geld dat bestemd is voor de stichting Doors Wide Open, is […]
  • Daar zitten ze dan…14 juli 2016 Daar zitten ze dan… Presentator Willy Oosterhuis zei het op zijn eigen treffende wijze: "Loat goan !" Daarmee leidde hij één voor één de tien deelnemers aan het Goorse Paalzit-kampioenschap bij café De Whee […]
  • Parijse markt, Emmaly Brown en doe-middag voor kinderen15 juli 2016 Parijse markt, Emmaly Brown en doe-middag voor kinderen De evenementenkalender meldt voor het komende weekeinde vooral veel activiteit in en om café De Whee. Daar zijn gisteren de jubileumactiviteiten van start gegaan met het begin van het […]
  • Paalzit-kampioenschappen in Goor24 mei 2016 Paalzit-kampioenschappen in Goor Op het plein voor café De Whee worden in juli de Open Kampioenschappen Paalzitten van de Hof van Twente gehouden. Dit in het kader van het 5-jarig bestaan van het café en als onderdeel van […]
  • Paalzitten voor het goede doel27 februari 2020 Paalzitten voor het goede doel In het weekend van vrijdag 1 en zaterdag 2 mei wordt er een paalzit-wedstrijd georganiseerd in alle kernen in de gemeente Hof van Twente. In alle kernen. In Goor gebeurt dit bij Grand […]