Pokemon Go ook in Goor een enorme hype

Ook Goor is volledig in de ban van Pokémon GO. Een app voor je smartphone waarbij het doel is zoveel mogelijk Pokémon te verzamelen. Doel is om de fictieve wezentjes te vangen. Mensen zetten in heel Nederland auto’s stil langs de snelweg en de app zorgt voor veel overlast. Ook in ’t Twentse Haagje was het gisteravond opvallend druk op straat. Veel jongeren doken in de bosjes om Pokemon te vinden. Een bizar schouwspel, maar schrik dus niet als u vandaag een plaatsgenoot in de tuin hebt staan op zoek naar een fictieve figuur.

Pokemon Go

Gerelateerde berichten

  • Enquete via smartphone tijdens avond Har(d)t voor Goor23 maart 2017 Enquete via smartphone tijdens avond Har(d)t voor Goor Bezoekers van de brainstormavond 'Har(d)t voor Goor' op donderdag 13 april wordt gevraagd om een smartphone of een tablet mee te nemen naar De Reggehof. Hiermee zal op interactieve wijze […]
  • Pokemon GO-wedstrijd op ’t Doesgoor13 september 2016 Pokemon GO-wedstrijd op ’t Doesgoor De zogenoemde sport-instuiven op de woensdagmiddagen gaan morgen weer van start op 't Doesgoor. Morgen wordt afgetrapt met een heuse Pokemon GO-wedstrijd. De rage waarbij per telefoon […]
  • Opvoedspel voor kinderen en ouderen26 november 2018 Opvoedspel voor kinderen en ouderen Er komt een spel over opvoeden voor kinderen en ouders in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. De gemeente is dat nu aan het ontwikkelen samen auteur en opvoedkundige Elma van […]
  • Pokemon-figuren trouwen in raadszaal14 juli 2016 Pokemon-figuren trouwen in raadszaal De Pokemon-hype heeft ook inmiddels ook bezit genomen van het Goorse gemeentehuis en de ambtenaren die daar werken. Vandaag werd op Twitter een foto gepost van twee 'te vangen' figuurtjes […]
  • Vuurwerkoverlast blijft een probleem in Goor27 december 2016 Vuurwerkoverlast blijft een probleem in Goor De controles lijken nog scherper dan in vorige jaren maar toch zijn er in het Goorse nog regelmatig harde knallen te horen. En dat al enkele weken. Het meldpunt vuurwerkoverlast kreeg tot […]