Pokemon Go ook in Goor een enorme hype

Ook Goor is volledig in de ban van Pokémon GO. Een app voor je smartphone waarbij het doel is zoveel mogelijk Pokémon te verzamelen. Doel is om de fictieve wezentjes te vangen. Mensen zetten in heel Nederland auto’s stil langs de snelweg en de app zorgt voor veel overlast. Ook in ’t Twentse Haagje was het gisteravond opvallend druk op straat. Veel jongeren doken in de bosjes om Pokemon te vinden. Een bizar schouwspel, maar schrik dus niet als u vandaag een plaatsgenoot in de tuin hebt staan op zoek naar een fictieve figuur.

Pokemon Go

Gerelateerde berichten

  • ‘Thuis in Tuindorp’ moet volkswijk meer leefbaar maken1 februari 2021 ‘Thuis in Tuindorp’ moet volkswijk meer leefbaar maken Er is een inventarisatie gemaakt van de problemen in de Goorse volkswijk 't Tuindorp én een projectgroep in het leven geroepen om de wijk meer leefbaar te maken. Dat antwoord het College […]
  • PvdA komt met ‘vijf punten-plan’ voor ’t Tuindorp24 augustus 2020 PvdA komt met ‘vijf punten-plan’ voor ’t Tuindorp De lokale Partij van de Arbeid wil een vijf-punten plan voor het Tuindorp in Goor. De sociaal democraten vinden dat het veel te lang duurt voor er echte resultaten worden geboekt in deze […]
  • PvdA houdt zorgen over leefbaarheid Tuindorp12 augustus 2020 PvdA houdt zorgen over leefbaarheid Tuindorp De lokale fractie van de Partij van de Arbeid maakt zich, niet voor het eerst, grote zorgen over de Goorse volkswijk 't Tuindorp in Goor. "We krijgen als partij veel klachten van bewoners […]
  • Opvoedspel voor kinderen en ouderen26 november 2018 Opvoedspel voor kinderen en ouderen Er komt een spel over opvoeden voor kinderen en ouders in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. De gemeente is dat nu aan het ontwikkelen samen auteur en opvoedkundige Elma van […]
  • Politie is vuurwerkvandalisme meer dan beu20 oktober 2018 Politie is vuurwerkvandalisme meer dan beu Het is de politie nu écht een doorn in het oog. Het afsteken van illegaal vuurwerk lijkt op dit moment meer regel dan uitzondering. Vrijwel wekelijks krijgt de Hermandad klachten van […]