Pokemon-figuren trouwen in raadszaal

De Pokemon-hype heeft ook inmiddels ook bezit genomen van het Goorse gemeentehuis en de ambtenaren die daar werken. Vandaag werd op Twitter een foto gepost van twee ‘te vangen’ figuurtjes op stoelen in de raadszaal met een heuse trouw-ambtenaar. Daarbij de tekst: “Eerste #pokemongo huwelijk bij gemeente Hof van Twente. Gefeliciteerd Rattata & Pidgey. Veel geluk samen !

Pokemongemeentehuis

Gerelateerde berichten

  • Ophef over reclame voor Rabobank door gemeente6 juli 2019 Ophef over reclame voor Rabobank door gemeente De vestiging van de Rabobank in het gemeentehuis in Goor, blijft de gemoederen bezig houden. Aanleiding is nu een tweet van de gemeente Hof van Twente waarin de openingstijden van de […]
  • Hoe duurzaam zijn onze ambtenaren?25 februari 2018 Hoe duurzaam zijn onze ambtenaren? Drie scholieren van de Waerdenborch hebben onderzoek gedaan naar het duurzame gedrag van de ambtenaren van gemeente Hof van Twente. En wat blijkt: ambtenaren hebben vaak geen weet van veel […]
  • Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook2 december 2017 Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook Een bijzondere mijlpaal voor deze site op social media. Inmiddels heeft de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl meer dan 5.000 volgers. Op deze pagina worden de berichten die op dé nieuwssite […]
  • Jan Henk en Annemieke getrouwd!12 september 2016 Jan Henk en Annemieke getrouwd! Feest bij Jan Henk Reef en Annemieke Post. Ze hebben de liefde bezegeld en zijn in het huwelijk getreden. Samen met familie, buren en vrienden is dit feest gevierd aan de Heijinksweg in […]
  • Pokemon Go ook in Goor een enorme hype12 juli 2016 Pokemon Go ook in Goor een enorme hype Ook Goor is volledig in de ban van Pokémon GO. Een app voor je smartphone waarbij het doel is zoveel mogelijk Pokémon te verzamelen. Doel is om de fictieve wezentjes te vangen. Mensen […]