Bekerderby Twenthe-GFC op 23 augustus

De Goorse derby tussen Twenthe en GFC in de poulefase van het regionale bekertoernooi tussen vv Twenthe en GFC wordt gespeeld op donderdag 23 augustus. De aftrap op sportpark ’t Piepwillem is om 18.45 uur. Naast het bekerprogramma heeft de KNVB vandaag ook de competitieprogramma’s bekend gemaakt. De eerste stadsderby tussen GFC en Hector is gepland op zondag 13 november. De return op het nieuwe hoofdveld van Hector op sportpark ’t Doesgoor is op zondag 23 april van het volgend jaar. Promovendus Twenthe opent de competitie in de derde klasse B met een uitwedstrijd tegen Wijhe ’92. Hector opent in de vierde klasse B thuis tegen Hoeve Vooruit. GFC gaat in de eerste speelronde op zondag 4 september, op bezoek bij LSV in Lonneker. De complete programma’s zijn onder meer te vinden op de speciale amateurvoetbalsite van RTV Oost.

GFCHector7a

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Goorse derby’s in november en maart22 juli 2017 Goorse derby’s in november en maart De competitiederby's tussen Hector en GFC worden deze voetbaljaargang afgewerkt op 5 november en 11 maart. Dat heeft de voetbalbond KNVB vandaag bekend gemaakt. Op zondag 5 november is de […]
  • Hector favoriet in Goorse derby12 november 2016 Hector favoriet in Goorse derby Voor wie de ranglijst in de vierde klasse B maatgevend vindt, is de conclusie helder: De nummer drie Hector (16 uit 9) is de grote favoriet voorafgaand aan de derby tegen GFC, de nummer […]
  • Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd19 mei 2018 Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd Twenthe moet het in de resterende twee competitieduels doen zonder smaakmaker Jasper Groothuis. Het talent dat volgend jaar bij Excelsior'31 in Rijssen speelt, kreeg vorige week een rode […]
  • GFC-Hector 1-1, Twenthe-Vaassen 3-213 november 2016 GFC-Hector 1-1, Twenthe-Vaassen 3-2 De eindstanden van de derby in de vierde klasse B en een wedstrijd in de derde klasse B: 4B: 14.00 uur: GFC-sv Hector 1-1 (doelpunt Hector: Wesley Zwoferink. doelpunt GFC: Tim Wassink, […]