Twaalfde plek in eindklassement voor Marit Cent in Zweden

Marit Cent is als twaalfde geëindigd in het eindklassement van de U6 Cycle Tour. De 17-jarige Goorse wielrenster, de dochter van tweevoudig olympiër Erik Cent, was daarmee de vierde juniore in de zesdaagse Zweedse wielerkoers. In de wedstrijd reden de junior vrouwen, wielrensters van 17 en 18 jaar, samen met de oudere elite vrouwen. Nadat ze woensdag zevende werd in de derde etappe, werd Cent in de twee volgende etappes tiende en dertiende. In de zware en zeer heuvelachtige afsluitende tijdrit klokte ze de 21e tijd. De Zweedse Frida Knutsson pakte de eindzege.

Marit Cent 2016 2

Gerelateerde berichten

  • Hector prolongeert nachttitel Holten31 december 2009 Hector prolongeert nachttitel Holten Hector heeft voor de tweede keer op rij het Nachttoernooi in Holten op haar naam geschreven. De Goorse groen-witten zegevierden in de finale over Almen, 4-1. Twee keer Mark Alink […]
  • Bezint eer ge begint…4 april 2017 Bezint eer ge begint… “Ondernemersverenigingen van de Hof van Twente slaan handen ineen”. Dat was de kop van een artikel op Goorsnieuws vorige week. Het eerste wat ik dacht toen ik die zin las was: “Als het […]
  • Twente Milieu strooit weer bij gladheid14 oktober 2013 Twente Milieu strooit weer bij gladheid Als de winterse kou weer intreedt en het nodg is om de Goorse straten van strooizout te voorzien om de gladheid te bestrijden, zullen deze winter wederom mensen van Twente Milieu worden […]
  • Sponsoravond Van der Gijp opgeschoven15 september 2009 Sponsoravond Van der Gijp opgeschoven De geplande sponsoravond van GFC, komende dinsdag, met René van der Gijp wordt uitgesteld. De oud-voetballer van onder meer sc Heerenveen, PSV en Sparta zal nu op 6 oktober te bewonderen […]
  • Gemeente gaat geld graven innen18 september 2014 Gemeente gaat geld graven innen De gemeente gaat openstaande rekeningen van graven in Goor en de overige kernen in de komende periode innen. De Hof is druk bezig om alles in kaart te brengen. In totaal zijn bijna 12.000 […]