Brandweer blust nog regelmatig na bij Wawollie

De Goorse brandweer is vanmiddag voor de tweede keer uitgerukt naar Wawollie om smeulende resten na te blussen. Gisteravond moest de brandweer ook al uitrukken omdat puinresten weer oplaaiden. De recherche is nog bezig met onderzoek op het terrein van Wawollie. De politie bewaakt het terrein permanent. Er is nog geen duidelijkheid over de gevonden koffer die in de buurt van de ingang tegen het hek aan stond. Volgens getuigen zouden er diverse opslagmedia in zitten zoals videobanden, harde schijven, cd/dvd-branders, etc. Ook werd er een keukentrap tegen het hek aangetroffen aan de kant van de melkfabriek.

160718_Nablussen_Wawollie1

160718_Nablussen_Wawollie2

Gerelateerde berichten

  • Goorse brandweer rukt 106 keer uit in 201611 januari 2017 Goorse brandweer rukt 106 keer uit in 2016 De Goorse brandweerlieden zijn in het vorige jaar in totaal 106 keer in actie gekomen. Vandaag is het jaarbericht van de Brandweer Twente online gepubliceerd en daarin valt te zien dat er […]
  • Inbraak vlak voor brandstichting bij Wawollie28 juli 2016 Inbraak vlak voor brandstichting bij Wawollie Er is ingebroken in kringloopwinkel Wawollie, vlak voordat het pand werd verwoest door brand. Dat zegt de politie in het RTV Oost opsporingsprogramma Onder de Loep. Onderzoek heeft […]
  • Schuur aan de Plasdijk afgebrand, duizenden eenden omgekomen19 juni 2022 Schuur aan de Plasdijk afgebrand, duizenden eenden omgekomen Een eendenschuur aan de Plasdijk net buiten Goor is vanochtend volledig afgebrand. Er zijn volgens RTV Oost 7000 eenden omgekomen bij de brand. Het is nog onduidelijk hoe het vuur heeft […]
  • Schoorsteenbrand in de Nachtegaalstraat9 januari 2022 Schoorsteenbrand in de Nachtegaalstraat De Goorse brandweer moest aan het einde van deze middag uitrukken voor een schoorsteenbrand in de Nachtegaalstraat. Daarvoor kwam assistentie van de collega's uit Diepenheim en Rijssen […]
  • Brandweer iets minder op pad in 20213 januari 2022 Brandweer iets minder op pad in 2021 De Goorse brandweer is in het afgelopen jaar 95 keer uitgerukt na een melding van brand of storm- of waterschade. Dat is vijf keer minder dan in 2020 toen er 100 uitrukken waren. Voor een […]