Klaasen al klaar op World Matchplay

De Goorse darter Jelle Klaasen is al in de eerste ronde van het World Matchplay uitgeschakeld. De Nederlander liep in het Engelse Blackpool tegen de ervaren Steve Beaton contstant achter de feiten aan en verloor met 6-10 in legs.Klaasen liet het met name liggen op de dubbels waarvan hij er  maar zes benutte van de vijftien kansen die hij kreeg. Beaton deed dat veel beter. Klaasen gaf op Facebook aan dat op dit moment overgewicht zijn probleem is. Hij bood excuses zijn aan en beloofde weer in training te gaan om op gewicht te komen.

Jelleklaasencleanfeat

Gerelateerde berichten

  • Klaasen onderuit op World Matchplay23 juli 2017 Klaasen onderuit op World Matchplay Jelle Klaasen is vandaag al in de eerste ronde van de World Matchplay uitgeschakeld. De Goorse darter ging in het Engelse Blackpool verrassend met 10-5 onderuit tegen de Engelsman […]
  • Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay24 juli 2018 Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay Jelle Klaasen is gisteravond in de eerste ronde van het zogenoemde World Matchplay uitgeschakeld. De Goorse topdarter was kansloos tegen de Engelsman Peter Wright die met 10-5 zegevierde. […]
  • Klaasen wint Dutch Darts Open13 juni 2022 Klaasen wint Dutch Darts Open Jelle Klaasen heeft in het afgelopen weekeinde de Dutch Darts Open in de Bonte Wever in Assen, op zijn naam geschreven. De 37-jarige topdarter uit Goor won gisteren in de finale van de […]
  • Klaasen plaatst zich voor UK Open15 februari 2022 Klaasen plaatst zich voor UK Open Ondanks het kwijtraken van een PDC Tour Card doet Jelle Klaasen in maart toch mee aan de UK Open. De Goorse topdarter wist in Engeland de Rileys Qualifier in Coventry te winnen. In de […]
  • Klaasen stunt in European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen stunt in European Darts Trophy De Goorse darter Jelle Klaasen heeft in Duitsland voor een grote verrassing gezorgd door  de nummer twee van de wereld Peter Wright te verslaan. In Göttingen won hij tijdens de European […]