Telefoon laten liggen op het station

Een jongedame heeft gisteravond om 21:00 haar telefoon op een bankje bij het station laten liggen. Ze is naderhand nog terug gegaan om het toestel op te halen, maar toen was die al verdwenen. Het gaat om een Samsung Galaxy S3 Neo, blauw van kleur in een frontje met daarop de tekst “We`re all mad here”. Heeft u het mobieltje in bewaring genomen of weet u waar die is, reageer dan via de mail

gevonden-verloren-310x180

 

 

Gerelateerde berichten

  • Eerste ZondagMiddagCafé in het nieuwe jaar2 januari 2020 Eerste ZondagMiddagCafé in het nieuwe jaar Het ZondagMiddagCafé van het nieuwe jaar is op zondag 5 januari. Voor drie euro is er dan in het Soosgebouw aan de Schoolstraat koffie of thee met wat lekkers en u ontmoet andere mensen. […]
  • Inge Beelen ziet Sarah27 april 2011 Inge Beelen ziet Sarah Inge Beelen-Gorel heeft vandaag een mooie mijlpaal bereikt. Ook al viert ze haar 45ste  verjaardag voor de zesde keer, willen familie, vrienden en bekenden haar van harte feliciteren en […]
  • Apollo telt af richting Taptoe17 september 2014 Apollo telt af richting Taptoe De spanning neemt toe, het aftellen is begonnen voor de leden van Apollo. Het Goorse muziekkorps maakt zich in het kader van haar 95ste verjaardag op voor een grootse Taptoe. Op het […]
  • tandpasta1 april 2012 Tandpastadief krijgt winkelverbod De Goorse tandpastadief heeft een collectief winkelverbod gekregen voor de kern Goor. De 55-jarige man uit Almelo ontnam woensdagmiddag meerdere tubes tandpasta bij de C1000 aan het […]
  • glasvezelaanleg2 juni 2012 Geen Reggefiber in Goor Er komt geen glasvezelnetwerk van Reggefiber in Goor te liggen. Hoewel veel inwoners volgens het bedrijf enthousiast hebben gereageerd op het initiatief, heeft de onderneming besloten na […]