Telefoon laten liggen op het station

Een jongedame heeft gisteravond om 21:00 haar telefoon op een bankje bij het station laten liggen. Ze is naderhand nog terug gegaan om het toestel op te halen, maar toen was die al verdwenen. Het gaat om een Samsung Galaxy S3 Neo, blauw van kleur in een frontje met daarop de tekst “We`re all mad here”. Heeft u het mobieltje in bewaring genomen of weet u waar die is, reageer dan via de mail

gevonden-verloren-310x180

 

 

Gerelateerde berichten

  • Hans zoekt zijn telefoon (Update)15 januari 2015 Hans zoekt zijn telefoon (Update) Hans is gisteren zijn telefoon kwijtgeraakt, waarschijnlijk in de omgeving van het station. Het betreft een witte Samsung Galaxy S5 mini. De telefoon zit in een witte hoes met een […]
  • Annet zoekt haar verloren telefoon17 maart 2017 Annet zoekt haar verloren telefoon Annet is haar telefoon verloren, ze heeft echter geen idee waar ze die is verloren. Het gaat om een Samsung Galaxy S6 in een roze cover met daarin ook haar rijbewijs. Heeft u de telefoon […]
  • Telefoon verloren omgeving Kruidvat (Update)23 mei 2013 Telefoon verloren omgeving Kruidvat (Update) Annemiek is gisteren aan het einde van de middag haar telefoon verloren. Het gaat om een zwart/witte Samsung Galaxy. Heeft u de telefoon gevonden, dan kunt u Annemiek bereiken via […]
  • jb fietseelderink3 juli 2013 Vermist / gevonden tijdens Goors feest Elk jaar tijdens het Feest der feesten verwisselen er, al dan niet bedoeld, de nodige zaken van eigenaar. Alle oproepen worden geplaatst in deze rubriek, zodra ze zijn "opgelost" worden ze […]
  • Telefoon vermist bij De Ster17 januari 2015 Telefoon vermist bij De Ster Merle is afgelopen nacht haar telefoon kwijtgeraakt bij De Ster. Het gaat om een Samsung Galaxy S4 mini in een roze hoes. Heeft u Merle`s telefoon gevonden, dan kunt u contact opnemen via […]