Standhouders gevraagd voor Zomerfair

Verenigingen, instellingen en particulieren krijgen ook dit jaar weer de kans om waar te verkopen tijdens de Zomerfair in het centrum van Goor op vrijdag 26 augustus. De Zomerfair wordt gehouden onder de titel ‘Food and Lifestyle’ en is tegelijk met de restantenmarkt van de Goorse ondernemers. Tijdens de Zomerfair is er naast kramen met allerhande producten ook muziek, straattheater en zijn er kinderactiviteiten. Wie een kraam wil huren kan zich melden via het email-adres service@nullwelkomingoor.nl. De Zomerfair begint om 11.00 uur.

Zomeravondonderdag3

Gerelateerde berichten

  • Inschrijving Winters Genieten begonnen10 oktober 2019 Inschrijving Winters Genieten begonnen Vanaf vandaag kunnen standhouders, verenigingen en instellingen, zich weer aanmelden voor het jaarlijkse Winters Genieten in het Goorse stadshart. De kerstmarkt met tal van activiteiten, […]
  • Goor ruimt op…22 februari 2018 Goor ruimt op… In het Goorse centrum is vandaag de halfjaarlijkse Restantenmarkt van start gegaan. Tot en met komende zaterdag houden veel winkeliers opruiming en worden seizoensrestanten met flinke […]
  • Restantenmarkt in het stadshart28 februari 2020 Restantenmarkt in het stadshart Het is weer Restantenmarkt in het Goorse stadshart. Met name de kleding- en schoenenwinkels hebben daarvoor de kraampjes buiten staan met waar wat voor gereduceerde prijzen weg mag. De […]
  • Restantenmarkt in Goors centrum15 februari 2017 Restantenmarkt in Goors centrum Het Goorse stadshart is dit weekeinde weer het decor van de zogenoemde Restantenmarkt. De Goorse winkeliers hebben dan allerlei aanbiedingen en houden opruiming. Daarvoor worden ook kramen […]
  • Restantenmarkt in het centrum27 augustus 2019 Restantenmarkt in het centrum Na de terrasvrije zaterdag is het Goorse stadshart komend weekeinde het decor voor de jaarlijkse restantenmarkt waarin de Goorse winkeliers de diverse waren die plaats moeten maken voor […]