Zomerspelen van start op ’t Gijmink

Vandaag starten de zogenoemde Zomerspelen bij Villa 70 op ’t Gijmink. Vanaf 13.30 uur zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar welkom om vandaag mee te doen aan mini-competitie voetbal en hockey. Ook is de bekende voetbalmuur van Fox Sports in Goor. Daar kan worden geoefend op strafschoppen. Daarnaast zijn er lichtgevende ‘Smartgoals’. Ouderen zijn welkom in het buurthuis voor een kop koffie.

Sutu1

Gerelateerde berichten

  • Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink28 december 2017 Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink De eerste avond over energiebesparing voor de inwoners van de Iependijk, Schoolstraat, Anjerstraat, Rozenstraat en Leliestraat is op 15 januari in buurthuis villa '70 op 't Gijmink. De […]
  • Villa 70 viert eerste lustrum9 februari 2017 Villa 70 viert eerste lustrum Het is deze maand vijf jaar geleden dat Villa 70 in Goor in gebruik is genomen. Het buurthuis werd in het nieuwe Gijmink in 2012 geopend en dat wordt komende dinsdag, 14 februari, gevierd. […]
  • Salut onderzoekt haalbaarheid uitvoeringsplan ’t Gijmink17 mei 2017 Salut onderzoekt haalbaarheid uitvoeringsplan ’t Gijmink Welzijnsinstelling Salut gaat in de komende weken onderzoeken of de uitvoering van bepaalde onderdelen uit het 'Uitvoeringsplan `t Gijmink' haalbaar zijn en of er genoeg draagvlak voor is. […]
  • Darttoernooi in buurthuis ’t Gijmink20 september 2018 Darttoernooi in buurthuis ’t Gijmink In buurthuis Villa '70 op 't Gijmink is morgenavond (vrijdag) een darttoernooi. Wie wil kan meedoen. Deelname is gratis, de consumpties niet, meldt het perscommunique. Wie er wil darten […]
  • Gijminkbewoners luchten hun hart tijdens hoorzitting asbestsanering15 februari 2018 Gijminkbewoners luchten hun hart tijdens hoorzitting asbestsanering Er kwam de nodige frustratie naar boven bij de Gijminkbewoners die aanwezig waren tijdens de hoorzitting in wijkgebouw Villa '70. De bijeenkomst was georganiseerd door de SP. de PvdA, […]