Zomerspelen van start op ’t Gijmink

Vandaag starten de zogenoemde Zomerspelen bij Villa 70 op ’t Gijmink. Vanaf 13.30 uur zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar welkom om vandaag mee te doen aan mini-competitie voetbal en hockey. Ook is de bekende voetbalmuur van Fox Sports in Goor. Daar kan worden geoefend op strafschoppen. Daarnaast zijn er lichtgevende ‘Smartgoals’. Ouderen zijn welkom in het buurthuis voor een kop koffie.

Sutu1

Gerelateerde berichten

  • Gijminkbewoners haken hartjes voor de Hof26 april 2020 Gijminkbewoners haken hartjes voor de Hof Vrijwilligers van buurthuis ’t Gijmink (Villa'70) hebben vele rode hartjes gehaakt voor ouderen, zieken en eenzamen in Goor en omgeving. Zij roepen nu op om ook mee te haken en zo nog […]
  • Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink28 december 2017 Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink De eerste avond over energiebesparing voor de inwoners van de Iependijk, Schoolstraat, Anjerstraat, Rozenstraat en Leliestraat is op 15 januari in buurthuis villa '70 op 't Gijmink. De […]
  • Salut onderzoekt haalbaarheid uitvoeringsplan ’t Gijmink17 mei 2017 Salut onderzoekt haalbaarheid uitvoeringsplan ’t Gijmink Welzijnsinstelling Salut gaat in de komende weken onderzoeken of de uitvoering van bepaalde onderdelen uit het 'Uitvoeringsplan `t Gijmink' haalbaar zijn en of er genoeg draagvlak voor is. […]
  • Villa 70 viert eerste lustrum9 februari 2017 Villa 70 viert eerste lustrum Het is deze maand vijf jaar geleden dat Villa 70 in Goor in gebruik is genomen. Het buurthuis werd in het nieuwe Gijmink in 2012 geopend en dat wordt komende dinsdag, 14 februari, gevierd. […]
  • Magnoliaplein klaar voor buitenfitness18 februari 2019 Magnoliaplein klaar voor buitenfitness Het was een wens van bewoners van 't Gijmink toen werd gesproken over de herinrichting van de buurt. Toestellen voor buiten-fitness op het Magnoliaplein. Nu is het zover en is het […]