Sander zoekt zijn autosleutel

Sander is afgelopen maandag zijn autosleutel van het merk Peugeot verloren. Aan de sleutel zit een GFC-label. Waarschijnlijk is hij deze verloren tussen Het Schild en het centrum. Heeft u de sleutel gevonden, neem dan contact met Sander op via 06-46613335. 

gevonden-verloren-310x180

 

 

Gerelateerde berichten

  • Update: Fiets ontvreemd van station16 november 2011 Update: Fiets ontvreemd van station De fiets van Marion Oosterveld is dinsdag gestolen van het station in Goor. Haar grijze Gazelle Punta met een opzet op het stuur stond op slot geparkeerd. De fiets is ontvreemd tussen […]
  • Sleutels verloren29 maart 2011 Sleutels verloren Een bruine etui met daarin peugeot autosleutel en enkele huissleutels is afgelopen zaterdag zoekgeraakt. Naar alle waarschijnlijkheid zijn de sleutels verloren in de buurt van het Goorse […]
  • Sander op zoek naar zijn portemonnee (update)1 april 2014 Sander op zoek naar zijn portemonnee (update) Sander Hendriksen vraagt uw hulp om zijn portemonnee terug te vinden. Het gaat om een zwarte GFC-portemonnee met rode letters. Waarschijnlijk is hij deze afgelopen zaterdag verloren […]
  • Huissleutel verloren weg Goor-Delden28 april 2019 Huissleutel verloren weg Goor-Delden Tijdens een fietstocht van Goor richting Delden is een huissleutel zoekgeraakt. Aan de huissleutel zit een fotoblokje een een winkelmuntje. Heeft u deze gevonden, neem dan contact op met […]
  • Sleutelbos verloren bij Cappadocia13 mei 2012 Sleutelbos verloren bij Cappadocia Jeroen is gisteren zijn sleutelbos verloren bij Cappadocia, in het centrum van Goor. Er zit o.a. een BOB sleutelhanger aan. Heeft u de sleutelbos gevonden, dan graag contact opnemen met […]