Na zeven heuvelen op weg naar de Via Gladiola

 

Gerelateerde berichten

  • Druk Pinksterweekeinde in Goor en omgeving3 juni 2022 Druk Pinksterweekeinde in Goor en omgeving Er is de komende dagen, ondanks het ontbreken van het Reggae-festival op het Sterplein dit jaar, van alles te doen in en om Goor. Allereerst is het Goorse centrum vanavond de Via Gladiola […]
  • Rolstoel 4-daagse afgelast5 maart 2021 Rolstoel 4-daagse afgelast De Twentse Rolstoel 4-daagse gaat dit jaar vanwege het coronavirus niet door. De vierdaagse zou gehouden worden van maandag 26 juli tot en met vrijdag 30 juli met op maandag een criterium […]
  • Vierdaagse-medailles staan te pronken21 juli 2019 Vierdaagse-medailles staan te pronken Een massage hebben ze wel verdiend. De helden de Nijmeegse Vierdaagse. Ze zijn nog even aan het nagenieten van de etappekoers en Wim Haverkate heeft de medailles opgepoetst. Sjef van den […]
  • Op naar de laatste dag18 juli 2019 Op naar de laatste dag Het wordt gezien als één der zwaarste etappes in de Nijmeegse Vierdaagse, de derde dag. Het gros van de Goorse deelnemers laat in ieder geval aan deze site weten dat ze de finish weer […]
  • Liefdevolle hereniging…21 juli 2018 Liefdevolle hereniging… Een mooie verzameling foto's van Gorenaren die de Nijmeegse Vierdaagse uitliepen sluiten we af met deze liefdevolle foto van CDA-raadslid Riekele Bijleveld die wordt onthaald door zijn […]