Stormschade in Goor beperkt gebleven

Daar waar omliggende plaatsen als Rijssen en Wierden zwaar te lijden hadden onder de hoosbuien die aan het einde van de middag overtrokken, valt de schade in Goor mee. Er viel veel regen en er waaiden her en der takken van de bomen maar grote calamiteiten deden zich niet voor in het Twentse Haagje. De Goorse brandweer was wel druk met het invullen de term ‘Noaberschap’ door te assisteren in Rijssen. Daarnaast was er ook een ploeg actief op de Holtdijk om los gewaaide takken van het wegdek te verwijderen.

Stormschadeholtdijk1

Gerelateerde berichten

  • Schade door storm5 juni 2019 Schade door storm De brandweer in Goor is vanavond uitgerukt voor meldingen van stormschade. Aan de Patrijzenstraat bleek een hekwerk te zijn omgewaaid en op de straat terecht te zijn gekomen. Aan de […]
  • Brandweer druk met stormschade26 augustus 2020 Brandweer druk met stormschade De Goorse brandweer is vanmorgen in alle vroegte twee keer uitgerukt om omgewaaide bomen en losgewaaide takken te verwijderen. Rond kwart over vier is een omgevallen boompje van de […]
  • Stormschade bij Aldi16 februari 2020 Stormschade bij Aldi De storm Dennis die vandaag ook over Goor raast lijkt in kracht niet zo heftig te zijn als de storm van vorige week maar toch heeft de wind wel een schadegeval opgeleverd. Bij de […]
  • Oppassen voor storm Ciara9 februari 2020 Oppassen voor storm Ciara Als de weersvoorspellingen kloppen kan het in de loop van de dag en zeker vanavond, ook in Goor zeer onstuimig worden, De eerste storm met een naam trekt dan over over en de verwachting […]
  • Goorse brandweer rukt uit voor loshangende takken8 juni 2019 Goorse brandweer rukt uit voor loshangende takken De brandweer in Goor is vanmiddag uitgerukt voor gevaarlijk loshangende takken aan de Oude Haaksbergerweg in Goor. Het gevaar werd echter op tijd ingedamd, want middels een autoladder […]