Kruders aan de leiding met Toledo Eagles

Parijs is niet al te ver meer. Niet voor de renners en niet voor deelnemers aan de Goorse Tourpoule. Waar Aschwin Kruders al dagen in het geel rijdt is de strijd in het klassement bij de Oudste Goorsche ongemeen spannend. Met nog twee ritten in de Alpen en de finishetappe naar Parijs gaat Stef Kemper aan de leiding, maar hij voelt de hete adem van Bert Eeftink. Bij het ploegenklassement in de Goorse Tourpoule gaan Toledo Eagles, zoals het nu lijkt, onbedreigd af op de winst in het ploegenklassement. Maar er kan natuurlijk nog een hoop gebeuren. Zondag mag de directie (foto) de prijzen uitreiken.

Tourdirectie

 

Gerelateerde berichten

  • Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande3 juli 2018 Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande Komende zaterdag gaat op het Franse eiland Ile de Noirmoutier de 105e Tour de France van start en dat betekent dat er in Goor weer een heleboel wielerliefhebbers nu al bezig zijn met de […]
  • Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s23 juli 2020 Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s Normaliter zou Le Grand Boucle nu al een paar dagen achter ons liggen en zou ook de winnaar van de Goorse Tourpoule gehuldigd zijn maar het Coronavirus schoof ook in dit kader alles op. […]
  • Stef Kemper wint Oudste Goorsche25 juli 2016 Stef Kemper wint Oudste Goorsche Ook bij het optellen van de punten van het eindklassement kwam de zege van Stem Kemper in De Oudste Goorsche Tourtoto niet in gevaar. Sterker nog; op zijn directe concurrenten liep hij […]
  • Goorse Tourpoule start zaterdag weer3 juli 2019 Goorse Tourpoule start zaterdag weer Het is traditioneel een week na Schoolfeest dat de Goorse Tourpoule weer van start gaat met de laatste jaren meer dan 300 deelnemers uit Goor of met mensen die een duidelijke link met […]
  • Brummelaar nieuwe leider in Goorse Tourpoule5 juli 2017 Brummelaar nieuwe leider in Goorse Tourpoule Sven Brummelaar is de nieuwe leider in het algemeen klassement van de Goorse Tourpoule. Hij heeft het gele tricot overgenomen van Gerben Kappert die is gekelderd naar de 25e plaats na de […]