Collectanten gezocht voor gehandicapten

De Goorse rolstoeldansgroep Joy on Wheels is op zoek naar vrijwilligers. De groep die jaarlijks de collecte voor Handicap.nl coördineert heeft een gebrek aan mensen die de deuren willen afstruinen. De organisatie Handicap.nl zorgt ervoor dat de Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie (Ango) een financiële injectie krijgt voor onderzoek en projecten. De Goorse rolstoeldansgroep beheert de collecte voor de gehele gemeente Hof van Twente. Belangstellend? neem contact op via 0547-272518 of mail naar collecte@nullango.nl  

Gerelateerde berichten

  • Gemeente en Salut helpen bij geldproblemen30 oktober 2020 Gemeente en Salut helpen bij geldproblemen Wie, bijvoorbeeld door de Corona-crisis, in geldproblemen dreigt te komen of bezorgd over de eigen baan en het inkomen kan hulp krijgen via de gemeente Hof van Twente en Salut. Al voor de […]
  • FC Twente sluit oefencampagne af met gelijkspel tegen Al-Taawon bij GFC10 augustus 2018 FC Twente sluit oefencampagne af met gelijkspel tegen Al-Taawon bij GFC Onder toeziend oog van 2.000 fans heeft FC Twente vanavond haar oefencampagne beëindigd. Op het veld van GFC werd er met 2-2 gelijkgespeeld tegen Al-Taawon uit Saoedi Arabië. Al in de […]
  • clinicgmhc5 juli 2012 Geslaagd Summer Hockey Event bij GMHC Het langverwachte Summer Hockey Event bij de GoorseMHC werd afgelopen zaterdag waarheid. Veel leden van de Goorse hockeyclub trokken naar het complex aan de Rubensstraat om mee te doen aan […]
  • Forse blikschade bij aanrijding Scherpenzeelseweg4 juni 2020 Forse blikschade bij aanrijding Scherpenzeelseweg Twee auto's zijn vanmiddag hard op elkaar gebotst op de kruising van de Scherpenzeelseweg met de Gruttostraat. De oorzaak wordt nog onderzocht maar het lijkt erop dat één van de twee […]
  • p60201814 juni 2013 Schoolfeest overzee: Michelle Schouten Ook Michelle Schouten moet dit jaar het School- en Volksfeest aan zich voorbij laten gaan. De Goorse zit bijna aan het eind van haar exchange-jaar, maar het Goorse tentfeest komt nog te […]