Stef Kemper wint Oudste Goorsche

Ook bij het optellen van de punten van het eindklassement kwam de zege van Stem Kemper in De Oudste Goorsche Tourtoto niet in gevaar. Sterker nog; op zijn directe concurrenten liep hij zelfs nog uit. Verrassender was de tweede plek van Sven Brummelaar, die nog negen plekken wist te stijgen na de slotdag. Het podium werd gecomplementeerd door Andre Leushuis. Bekijk hier alle winnaars van de Oudste. Niels Lummen, winnaar van de Goorse Tourpoule, viel hier niet in de prijzen.

jb_Stef Kemper 25

Gerelateerde berichten

  • Niels Lummen grijpt geel in laatste bergetappe23 juli 2016 Niels Lummen grijpt geel in laatste bergetappe Een geweldige climax in de Goorse Tourpoule. De complete top is door elkaar geschud na de laatste bergetappe. Het klassement wordt met nog één etappe aangevoerd door wielerliefhebber Niels […]
  • Niels Lummen behoudt geel en wint Goorse Tourpoule24 juli 2016 Niels Lummen behoudt geel en wint Goorse Tourpoule Niels Lummen mag zich een jaar lang de beste wielerkenner van Goor noemen. De liefhebber van het cyclisme schreef vanavond definitief de Goorse Tourpoule 2016 op zijn naam. Lummen dankte […]
  • De spannende dans om het geel9 september 2020 De spannende dans om het geel Waar in de Ronde van Frankrijk de kanshebbers voor de eindzege op één hand zijn te tellen, is het in de Goorse Tourpoule ongemeen spannend. Casper van Vliet gaat aan de leiding, maar hij […]
  • Casmaran Land in het geel3 september 2020 Casmaran Land in het geel Casmaran Land gaat vandaag in de gele trui van start in de Goorse Tourpoule. De Goorse DJ, die vaker in de top van het peloton rijdt, heeft dit jaar ontegenzeggelijk de juiste sprinters […]
  • Brummelaar nieuwe leider in Goorse Tourpoule5 juli 2017 Brummelaar nieuwe leider in Goorse Tourpoule Sven Brummelaar is de nieuwe leider in het algemeen klassement van de Goorse Tourpoule. Hij heeft het gele tricot overgenomen van Gerben Kappert die is gekelderd naar de 25e plaats na de […]