SV Goor bereikt 250 leden

Jorn Leusink is het 250ste lid van de Supportersvereniging FC Twente Goor. De vereniging, met café De Buddy’s als thuisbasis, ontstond in februari 2007 en bereikt dus na ruim drie jaar de grens van 250 leden. Leusink had woensdagavond de eer als 250ste lid gehuldigd te worden. De 16-jarige Gorenaar kreeg na het Champions League-duel tegen Werder Bremen uit handen van voorzitter André Nijmeijer een trui cadeau.
jornleusink

Gerelateerde berichten

  • 12 mei 2013 Hockeymeisjes GMHC D3 kampioen De hockeysters van GMHC MD3 zijn gisteren overtuigend kampioen geworden. Op het eigen sportpark werd het Oldenzaalse Bully MD8 met maar liefst 15-1 aan de zegekar gebonden. De Goorse […]
  • Hector gokt en verliest in Boekelo18 februari 2018 Hector gokt en verliest in Boekelo Hector leek in het uitduel tegen BSC Unisson lang af te stevenen op een punt na een doelpuntloos gelijkspel maar de cijfers op het ascorebord waren uiteindelijk ontluisterend. Het werd 3-0 […]
  • Dronkenlap klemgereden in Goor11 maart 2011 Dronkenlap klemgereden in Goor Een dronken automobilist uit Estland is donderdagavond aan de Deldensestraat in Goor klemgereden. Rond 18.30 uur zag een oplettende automobilist uit Overdinkel de 36-jarige man over de A1 […]
  • Weerkamp treedt af als preses GFC, Gruppen weer terug18 augustus 2014 Weerkamp treedt af als preses GFC, Gruppen weer terug Voorzitter Eric Weerkamp wordt bij GFC opgevolgd door zijn voorganger. Eddy Gruppen neemt binnenkort de preseshamer weer ter hand bij de Oudste Goorsche. Weerkamp, tevens uitbater van Café […]
  • Bromfiets gejat bij het station31 oktober 2016 Bromfiets gejat bij het station Bij het station is vandaag, tussen 9:30 en 16:00 uur, een bromfiets gestolen. Het gaat om een blauwe Tomos met het kenteken D-020-BN. Heeft u iets gezien, neem dan contact op via de […]