Bas Loman trekt de wijde wereld in

Bas Loman heeft de smaak te pakken, nadat hij eerder al een reis naar Kenia maakte gaat hij nu op wereldreis. Vandaag vertrekt Bas voor een periode van twee jaar. In die twee jaar wil Bas zoveel mogelijk van de wereld zien. Zijn familie wil hem via deze weg een hart onder de riem steken en wenst hem veel reis- en kijkplezier.  

Goorsnieuws_Bas Loman trekt de wijde wereld in

Bas Loman tijdens zijn verblijf in Kenia

Gerelateerde berichten

  • IJsclub in nieuwe kleding7 maart 2016 IJsclub in nieuwe kleding De leden van de Goorse IJsclub zijn volledig in het nieuw gestoken. De nieuwe schaats en trainingspakken zijn door eigen leden ontworpen en mede mogelijk gemaakt door enkele sponsoren. De […]
  • Daverend Goors succes bij triathlon in Eibergen10 september 2016 Daverend Goors succes bij triathlon in Eibergen Drie Goorse sporttalenten hebben vandaag een daverend succes behaald tijdens de triathlon van Eibergen. Zwemmer Koen Brummelaar, wielrenner Casper van Vliet en hardloper Jeroen Heuten […]
  • Geen nieuwe Goorse raadsleden na vertrek CDA-ers15 december 2014 Geen nieuwe Goorse raadsleden na vertrek CDA-ers Het aantal raadsleden in de gemeenteraad blijft in de komende periode op het schamele aantal van 3 staan. De twee Goorse CDA-ers Eric Rikkert en Sander Smit worden in de fractie niet […]
  • Geen nacompetitie voor GFC na monsterzege4 juni 2022 Geen nacompetitie voor GFC na monsterzege Ondanks een klinkende zege van maar liefst 9-1 op SVV'56 heeft GFC geen beslag gelegd op een ticket voor de nacompetitie. Concurrent SV Rijssen in de strijd om een plek won ook waardoor […]
  • Alleman draait drama L’avenir6 april 2017 Alleman draait drama L’avenir Filmhuis Alleman draait dinsdag in De Reggehof de film L’avenir. Na Paul Verhoevens Elle’ is het wederom de beurt om Isabelle Huppert te zien. Dit drama uit 2016 van Mia Hansen-Løve begint […]