Kadowinkel en buitenlandse supermarkt verrijken centrum

Nieuwe bedrijvigheid in leegstaande panden in het Goorse centrum. In het pand waar tot voor kort Casual4You was gevestigd komt een supermarkt met buitenlandse (vers)-producten. De winkel zal binnen drie weken de deuren openen en wordt gerund door Farid Kouri. Hij is ook de uitbater van eetcafé Calimero in het Goorse stadshart. In het pand aan de Kerkstraat nummer 1, tegenover de Rabobank, komt een kadowinkel. Het is het pand waar tot jaren geleden de loodgieterswinkel van Jebbink was gevestigd.

Kadowinkeljebbink1De winkel gaat Karinke’s Corner heten en zal in het eerste kwartaal van 2017 worden geopend. De kadoshop met veel zelfgemaakte kado’s en curiosa wordt gerund door de 32-jarige Hengelose Karinke Stegeman. Zij komt naar Goor samen met haar partner Arno Koning. Hij gaat in het achterste deel van het pand, waar het duo ook gaat wonen, zijn bedrijf Motioneer voortzetten. Koning, die verhuist van het Gelderse dorpje Rijswijk, maakt als cameraman en editor bedrijfsfilms, instructievideo’s en 3D-animaties.

ArnoenkarinkeArno Koning en Karinke Stegeman

Gerelateerde berichten

  • Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan6 juli 2019 Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan Syrische trommelaars en een doedelzakspeler, vuurwerk, glanzende bolides en prachtige jurken. Het was vandaag allemaal te zien en te horen in de van Kollaan waar de bekende Gorenaar […]
  • Farid Markt opent de deuren20 september 2016 Farid Markt opent de deuren De laatste producten worden uitgepakt en op de plek gelegd. Morgenvroeg om 09.00 uur is het zover. Dan opent Farid Markt de deuren in het Goorse centrum. De nieuwe winkel in het stadshart, […]
  • Goor op de ansichtkaart…28 februari 2015 Goor op de ansichtkaart… In deze maar vooral ook in de vorige eeuw is het Twentse Haagje regelmatig op de kiek gezet voor diverse ansichtkaarten. Selma Hoek stuurde de redactie een drietal bijzondere exemplaren. […]
  • Feest voor eetcafé Calimero10 januari 2020 Feest voor eetcafé Calimero Het is feest in huize Kourie. Hun Eetcafé Calimero bestaat deze week 15 jaar. En dat moet gevierd worden. Ballonnen sieren de voorgevel van het restaurant in de Grotestraat, dat gisteren […]
  • Laatste Elastiekenkoers met bijna 200 deelnemers13 februari 2016 Laatste Elastiekenkoers met bijna 200 deelnemers De vijfde en laatste editie van de Elastiekenkoers zal op donderdag 23 juni met een recordaantal van 194 deelnemers van start gaan. Gisteravond was de presentatie van de nieuwe kledij in […]